От х:

Днес в x:

Спипаха харманлиец с отнета книжка да кара дрогиран

Неправоспособен 23-годишен младеж от Каснаково е карал мотоциклет в Хасково с регистрационен номер за друго превозно средство. Срещу него е започнато бързо производство в РУ Хасково.

В Харманли униформени полицаи са спрели за проверка на булевард „България“ в града 40-годишен, управляващ  „Фолксваген“. Установено е наличие на канабис в кръвта, потвърдено с техническо средство. При проверката, водачът не е представил свидетелство за правоуправление и при справка се оказало, че му е отнето в средата на август. Харманлиецът е задържан до 24 часа, срещу него са започнати 2 бързи производства. 

Пак в Харманли е блъснат 64-годишен мотопедист. Вчера в 9 часа на булевард „България“. 38-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ е започнал маневра за навлизане в съседна пътна лента, като не е пропуснал движещият се по нея мотопедист и се блъснал в него, с което е станал причина за ПТП с материални щети и пострадало лице. Мотопедистът е с охлузни рани на десен лакът и коляно, прегледан и освободен за домашно лечение. Водачите са тествани за алкохол, като шофьорът на леката кола се оказал с 0,53 промила. Съставен е акт.

Бързо производство е заведено в РУ Тополовград е срещу 18-годишен от село Срем, заловен от полицаите да шофира лек автомобил „Фолксваген“ по улиците на селото без да притежава шофьорска книжка. При справка се оказало, че регистрационните табели отговарят за друго МПС. Младежът е задържан до 24 часа. 

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини