От х:

Днес в x:

Акция срещу дрогата прати четирима в ареста

Трима мъже са задържани в РУ Хасково за държане на дрога. Вчера криминалисти от управлението са провели специализирана операция по линия на държането, съхранението и разпространението на наркотици под ръководството на Районна прокуратура-Хасково.

В дом на булевард „В.Левски“ е открит грам суха зелена листна маса, а в 19-годишен младеж, проверен на Автогарата – 0,6 грама „пико“.

Около 16,30 часа, на булевард „Съединение“ в областния град е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 40-годишен. Мъжът държал цигара с марихуана, а в колата са открити около 15 грама бяло прахообразно вещество – амфетамин и метаамфетамин и марихуана. При тестването на водача станало ясно, че в организма му има следи и от трите вида опиати, открити в него и в колата му.

Последвала е проверка в обитавана от него къща в с.Сусам, в чийто гараж е открита още марихуана. При огледа са намерени и пушка, тип автомат, с пълнител с 10 патрона и 7 ловни патрона.

Мъжът е предал дрогата и боеприпасите с протокол на разследващите.

Също за съхранение на дрога в димитровградския арест е бил и 23-годишен от с.Добрич. Той е проверен в Димитровград с леката си кола „Мерцедес“, в която органите на реда открили плик с бяло прахообразно вещество, реагиращо при полеви тест на кокаин. Дрогата е с  с тегло 80 грама. Последвала проверка в обитавано от него жилище на улица „Хр.Данов“ в града. Там се намерени още 70 грама от същата дрога и 2 електронни везни. По случая е стартирало бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    На
    Наркоман
    13 -4
    14:52, 27 авг 2020
    Щом Бат Кънчо и Бъбрека не са задържани съм спокоен!
    • Ха
      Хаха
      11 -2
      20:08, 27 авг 2020
      Щом сравняваш Къньо с Бъбрека - явно не ги разбираш тези работи.
  • 2
    На
    НАРКО
    1 0
    09:21, 28 авг 2020
    Бабрека е добре.кара си г класата .продава на децата.....бонбони
  • 3
    Бу
    буцата
    2 0
    09:27, 28 авг 2020
    бъбрека от наше време си е служител на МВР ,така че не си мъчете мозъците за бъбрека
Последни новини