От х:

Днес в x:

Бареков занесе камъни и знаме пред централата на „Да, България“, но не му отвориха (видео)

Бившият евродепутат Николай Бареков и негови симпатизанти се събраха на протест пред централата на "Да, България", съобщи bTV. Вчера той заяви, че ще търси лидера на "Да, България" Христо Иванов, за да му зададе, "някои въпроси".

Днес той направи опит да влезе в офиса на партията за повторен разговор, но не беше допуснат.

Бареков обвини партията в зависимост от Иво Прокопиев, а партията него - в зависимост от Делян Пеевски. Той изрази желание да подари българско знаме на политическата сила, но никой не му отвори в партийния офис.

След това пред сградата струпа камъни от местността "Буджака" край Созопол, в която Иво Прокопиев има къща. През миналата седмица Бареков имаше акция и там, като обяви, че имотът ограничава достъпа до брега. Местната власт отрече това, а се появиха и съмнения, че политикът се е снимал пред грешната къща.

Симпатизантите на Бареков наблюдаваха цялата акция от отсрещния тротоар с еднакви цветни плакати в ръце.

Той пък беше посрещнат с пано с негов кадър, в който пече кебапчета за електората преди 6-години.

Припомняме, че на 11 август двадесетина души се събраха на протест пред имот на бизнесмена Иво Прокопиев в местността Буджака край Созопол.

Според Бареков, имотът, построен над скалите, спира достъпа до морския бряг и местността Райския залив. Протестът на бившия журналист и евродепутат е озаглавен: "Върнете Буджака на хората".

Събраните от Бареков почти 20 души носят плакати с различни квалификации за бившия правосъден министър Христо Иванов, който преди месец поиска да плажува на плаж Росенец, но бе грубо отстранен от гардове на НСО.

Припомняме и че прокуратурата също установи нарушения при строителството в местността.

Репортерска проверка установи, че край имота на бизнесмена Иво Прокопиев е оставена пътека, която отвежда до морския бряг. В местността Буджака има 3 имота, които спират достъпа до морския бряг, но те се намират в северната част на зоната, каза кметът на Созопол Тихомир Янакиев.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    12
    123
    2 -5
    14:10, 20 авг 2020
    Хросто Иванов е пионка на олигарсите. Който го уважава и който участва в протестите му - подкрепя олигархията, мафията и задкулисието.
    • Ол
      Олег
      1 -2
      15:02, 20 авг 2020
      АЗ го уважавам и подкрепям, защото съм от ДБ!
      А ся ми покажи къде са тия олигарси зад Христо Иванов!
      Дай да ги видим.
      Освен ако не визираш Иво Прокопиев. Щото аз не го визирам. Ако беше олигарх нямаше да виси нонстоп патрулка пред офиса на Икономедия, дето никой не я е викал и търсил за да ги следи.
    • Хх
      Ххх
      2 -4
      15:32, 20 авг 2020
      Я се информирай за приватизацията на Каолин преди да пишеш такива неща. Момченце!
    • 12
      123
      2 -3
      15:37, 20 авг 2020
      Христо Иванов е човек на Борисов, Пеевски и Маджо. Все пак е бивш министър на правосъдието и вице на Борисов. Изгониха младите студенти от протестите. Тези които искат край на старите муцуни чрез - мажоритарен вот, мандатност и велико народно събрание.
    • Ол
      Олег
      1 -1
      15:45, 20 авг 2020
      Като се информираш за приватизацията на Булгартабак (бог да я прости), за онзиденшната препродажба на БТК (която уж е запорирана в полза на държавата), като се информираш за износа на българско оръжие за ИДИЛ и българските цигари, с чиято контрабанда е финансирана ИДИЛ, като се информираш за РОСЕНЕЦ, ЗА завода в Дупница и на гара Искър на Изамет, като ми кажеш къде е златото и т.н. и т.н. непременно ще проверя за Каолин.
    • Ол
      Олег
      1 -1
      15:48, 20 авг 2020
      Като ми обясните, как като сме хора на Борисов протестираме против него и Гешев, докато Вие си чешете мЪд...
    • 12
      123
      2 -2
      17:53, 20 авг 2020
      Точно Бойкикев изгони младите хора които искат истинска промяна. Виж с какви битници и алкохолици се движи. Не иска мажоритарен вот, не иска мандатност, не иска ВНС. Иска премиер в служебния кабинет. Фигурант сътворен от Костов и упеавляван от Прокопиев и другите бивши на ДС.
    • Ол
      Олег
      1 0
      23:18, 20 авг 2020
      Ко?НЕ!
      Какъв мажоритарен вот бе! Абе ти чел ли си къв мажоритарен вот ще прай ГЕРБ!!!
      Ти чувал ли си, че се прави мажоритарен вот с едномандатни избиорателни райони с приблизително еднакъв брой избиратели в 2 тура?!
      Ти бил ли си роден, когато през 1990 г. имаже за изборите за 7 ВНС два мажоритарни района в Димитровград - единия за града и селата, другия за Симеоновград и околностите?
      Ти схващаш ли, че ГЕРБ иска 1 депутат да го избират във Видин с 10 000 гласа, и 1 в София с 50 000 гласа? Ти чел ли си, че искат да няма 2-ри тур за да не могат да се обединят срещу техния кандидат?
      Какво ВНС те гони тебе? Ти чувал ли си, че като се изработва Конституция първо се правят преговори с другите за да е ясно предварително, че в следващия парламент ще има депутати, които да се обединят с мнозинство от 2/3?
      Ти чувал ли си, че е скандално съдебната власт и прокуратурата да имат законодателна инициатива щото:
      а) са призвани да изпълняват закона, а не да си го нагласят
      б) прокуратурата може да рекитира депутатите и тях ги е страх от нея и няма да и откажат закон за да не лежат на ГМ Димитров!
      в) Ти чул ли си, че като ходи Гешев в Парламента не посмя никой да му зададе въпрос?

      Хайде да не си губя времето да се обяснявам на неграмотници!
      Ще видиш на 2-ри септември народната обич към ГЕРБ детго "ще дава властта на народа"
    • 12
      123
      1 0
      10:16, 21 авг 2020
      Дано не е така както казваш!
  • 2
    Па
    пародия на държава
    0 0
    15:07, 20 авг 2020
    ****** е на хранилка при *********.
    • -
      -
      1 0
      17:11, 20 авг 2020
      ****** е на хранилка при Пеевски.
  • 3
    Вместо пари се хващате за уя. Аз да ви кажа. Не е възможно 90 процента от населението да са проЗтаци и да живеят добре. Абсурд
Последни новини