От х:

Днес в x:

Нарязаха гумите на джип за отмъщение в Кърджали, надраскаха и вратите

Досъдебно производство за повреда и унищожаване на чуждо имущество е образувано в РУ-Кърджали след подаден сигнал, че са били срязани три от гумите на лек автомобил „Гранд Чероки“и надраскани капак и врати. Колата била паркирана в централната част на областния град, а престъплението извършено на 4 август срещу 5 август. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е направила оглед. Издирва се извършителят на престъплението.

 Бързо производство за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество е образувано в РУ-Кърджали. Около 23,30 часа снощи в областния град за проверка бил спрян лек автомобил „БМВ“, управляван от 25-годишен. Тестът за наркотици отчел положителен резултат за кокаин. Водачът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължават сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

 Два екипа на пожарната служба в Крумовград и Кърджали са гасили вчера запалени сухи треви и храсти и отпадъци. Небрежна работа с огън е причина за произшествията. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини