От х:

Днес в x:

Божков: Всеки нов мой сигнал означава нови арести и запушване на устата на свидетели

"Искам да попитам хората дали виждат някакъв смисъл изобщо от компромати и доказателства? Всеки нов мой сигнал означава арестуване на нови 30-40 души, запушване на устата на нови свидетели и обезсилване на сигналите.

Това казва Васил Божков във видео на официалния си фейсбук профил, в което отговаря на въпрос на потребители: "Кога ще публикувате разобличаващи записи с български политици и близки до властта?" 

Преди време Божков призова хората да гласуват в анкета и обяви, че лично ще отговори на въпросите, които съберат най-голяма читателска подкрепа.

"По-добре е сигналите да стоят на места, където има нужда от тях и където ще помогнат тези хора да влязат в затвора. Не са дават публично сигнали. Ако искаме да влязат в затвора, сигналите трябва да бъдат дадени там, където трябва. Ако искаме да гледаме сеир и тия да продължават да ни мачкат, може да ги даваме и публично", казва Божков във видеото.

"Мисля, че дадох достатъчно публични сигнали, казах нещата такива, каквито са. Хората разбраха, вече не се страхуват и искат промяна", допълва той.

Източник: dnevnik.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ea
    Eai
    1 0
    10:04, 1 авг 2020
    Те па едни свидетели. Престъпници като теб!!!
Последни новини