От х:

Днес в x:

Хасковлии се жалваха от непочистен паркинг до блок в центъра

    Хасковлии се жалваха от почистено пространство до блок в центъра на Хасково. Теренът се намира до жилищната сграда на булевард „Съединение“ 26 до пазарчето за плодове и зеленчуци, край кръстовището с улица „Пирин“.

    Пространството се ползва за „синя зона“. Живеещите наоколо се ядосват, че мястото не се почиства, а същевременно се събират пари от водачите за паркиране.

    „Всеки ден гледа мръсотията от терасата. Ако бях здрава, всичко щях да почистя, но не мога“, заяви възрастна жена, живееща в блока. Съседът й пък уточни, че преди около три седмици подал сигнал за случая в „Екопрогрес“, но проблемът не бил решен.

    Шефът на общинското предприятие Щерьо Янев заяви, че той лично ще направи проверка на място и при необходимост ще бъдат взети мерки.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Че
      Чета и не вярвам на ушите си
      14 -6
      12:56, 24 юли 2020
      Боклукът пада от небето и двукраките мамути нямат вина че е мръсно. Не че не храчат и хвърлят постоянно ама пък и вие сте си прави плащат ви да пишете и вие пишете нищо че са глупости
      • 25
        2551
        13 -2
        13:08, 24 юли 2020
        От къде си сигурен че хвърлят живущите??Мизерията е от паркиращите докато не стане като в Германия хвърлиш ли веднага глоба няма да се оправим!!!Там ако някой подаде сигнал че си хвърлил дори фас не те питат вярно ли е а направо ти връчват акта!!
      • Ур
        урко
        10 -2
        14:30, 24 юли 2020
        Виж снимките умнико, няма битови отпадъци, а растителни, опадали листа, хартиени бележки от паркиралите коли, бутилки, пак от паркиралите, ти ако живееш в Република и хвърляш от терасата-ние не!
    • 2
      Ощ
      Още
      15 -6
      13:40, 24 юли 2020
      Не е само този паркинг. Сините зони, извън идеалния център не се чистят. Трябва всеки път да се обаждаме по телефона, за да дойдат чистачките. Иначе, т.н. "Кмет",по поръка на Лилянов, увеличи двойно и тройно такса "Смет", за да ги приберат герберята по стари, изпитани схеми още от времето на Г. Иванов. Безкрайната им алчност няма край. Дали ще дойдат чистачите и за тях?
      • Os
        oste
        1 -11
        13:56, 24 юли 2020
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 3
      Ра
      Рамзес
      9 -2
      14:06, 24 юли 2020
      Хората са прави, не може от "Синя зона" да ни събират пари, а да не чистят! Ако не им се занимава да го дадат под аренда и ще видите, как паркинга се чисти всеки ден! В същия двор има и 3 контейнера за боклук, защо, като е само 1 блок!
      • 25
        2551
        5 -2
        14:48, 24 юли 2020
        Не е само един блок.Блока срещу бившия клон на Райфайзен също хвърля там както и търговските обекти като Ана Мария и блока в който се намира заведението!!
    • 4
      20
      2020
      12 -1
      14:17, 24 юли 2020
      Навсякъде в града е голяма мизерия и мръсотия. Контейнери преливат и вонят, боклуци се разпиляват от вятъра и от кучета и котки...И когато най-любезно помолиш мургавата общинска служителка, която разнася метлата като моден аксесоар, вместо да я изполва по предназначение, да почисти дадено място, било тротоар или паркинг то тя отвръща: "Забранено ни е, бате, това е частно, ние само улуцата метем..."
    • 5
      Ша
      Шапков
      10 -1
      15:06, 24 юли 2020
      А Щерю Шапков какво отношение взема като височайшо лице в Екопрогрес, мургавелките, които чистят ,на кой са подчинени? Щерю е върнат на работа от общината, какво върши въобще?
      • Ха
        Ханко
        5 0
        16:14, 24 юли 2020
        Обадете се на на зам. кмета Динко Тенев и още в тъмни зари той лично ще дотича да изкоординира почистването на паркинга, както лично тогава координираше рязането на изгнилото дърво.
    Последни новини