От х:

Днес в x:

11 °C

Поетапно затварят и отварят ул. „Г. Кирков„ днес заради санитарна сеч

  Поетапно ще бъдат затваряни и отваряни участъци по ул. „Георги Кирков“ в Хасково през целия ден днес заради санитарна сеч.

  От Общинското предприятие „Екопрогрес“, което отговаря за дейността по почистването на клоните, посочиха, че макар недоволството от страна на някои хора по улицата заради изрязаните сенки, работата по отстраняването на клоните, които пречат ще продължи. Профилактичната сеч се прави с цел поддържане на здравословното състояние на дърветата, като се премахват изсъхнали клони или се запечатват болестни образования.

  Заради дейностите, се създава временна организация на движението с обиколни маршрути в пресечките на „Кирков“. В участъците има и полиция.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Ян
   Янков
   8 -3
   10:59, 1 юли 2020
   Да се надяваме , че тази санитарна сеч, няма да е като тази на вело-алеята на Кенана!
   Там е зверска сеч - след която са останали осакатени дървета,и грозни картини.
   Господин управител на Екопрогрес, моля Ви да отидете и да видите какво са натворили вашите подчинени.
   Такава грозотия са оставили, че не е за коментар.
   Няма да Ви изброявам всички несвършени дейности - няма да ми стигне "листът"!
  • 2
   Ив
   Иван
   7 -1
   11:08, 1 юли 2020
   Тази санитарна сеч може да стане есента и зимата и само да се режат клоните, които пречат на движението.
  • 3
   Ей
   Ей тъй...
   6 -2
   11:56, 1 юли 2020
   Начални, основни, средни и висши образОвания. Болестни образУвания. Абе,... да сме живи и здрави!
  • 4
   To
   toi
   2 -1
   12:13, 1 юли 2020
   Те като гледам даже са готови за горене, тези сухи клони!
  • 5
   Ор
   Орфей 30
   4 -3
   13:00, 1 юли 2020
   Чакаме пред Блока на Орфей 30 също да има сеч докато не е станала някоя беля.При предишното управление редовно имаше санитарна сеч.Тези само сенките гонят по града и чакат заплатата да дойде...
   • Ни
    Николай
    4 -2
    13:11, 1 юли 2020
    Ела да видиш да ли само гонят сянките и да ли чакат само заплата!!един ден няма да изкараш!
   • Фр
    Фрфей 31
    1 -1
    14:37, 1 юли 2020
    Орфей 30 щом не ти харесва хвани една балтия и удри. Нали и без това празната ти глава друго не може да роди.
  • 6
   Гр
   Гражданка
   0 0
   23:25, 1 юли 2020
   Има един мургав толум който се прави на началник и нищо не прави. Ама той не е виновен, кой ли му е разрешил или тука е в сила израза,, Човек с начално образование - началник "

  Хороскоп за 10.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  По-често се вслушвайте във вътрешния си глас, той е извор на истини и съвети от извора. Ще общувате добронамерено с конкурентите си, с което ще ги спечелите за обща задача. Реагирайки адекватно на създадената ситуация, ще подобрявате имиджа и финансите си. Реализирана мечта.
  10 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  За да дадете всичко от себе си заложете на емоционалните си възприятия. Няма да се лутате в търсене на подходящото решение, но повече предпазливост не ще ви бъде излишна. Близките ще ви стимулират.
  10 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Делова задача ще ви накара да ускорите работата си по нея. В сътрудничество с колеги и партньори ще я приключите в срок, без излишни вълнения. Новости от интимен характер ще ви подтикнат към повече обвързване с партньора. Вести от чужбина ще ви подтикнат към вземане по-бързи решения.
  10 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Служебните въпроси не търпят отлагане, част от времето ви ще е запълнено с тях. Помислите за организацията и реда на работното място, сътрудниците ви/ако имате такива/ също ще се включат в мероприятията. Не пренебрегвайте добрата си форма, има какво да направите, за да се поддържате в нужната ви кондиция.
  10 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Приоритетите на повечето от вас днес са свързани с въпроси, касаещи човека до вас. Стремите се към разбирателство и се опитвате да елиминирате нещата, които ви пречат да го постигнете. Ваш близък ще ви помоли за услуга, с която можете да му бъдете особено полезни. Не отказвайте предложение за вечерта, ще успеете да се отпуснете и да прекарате наистина приятно.
  10 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Възможно е в общуването си днес да срещнете несъгласие по въпроси, които считате за вече решени и това отново да ви върне назад. Отнесете се с повече внимание към чувствата и вълненията на околните и тогава нещата ви ще потръгнат. Често болката ни помага да осъзнаем истини, които подминаваме, без да осмислим.
  10 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Късметът ви днес ще работи и скоро ще се похвалите с осъществени намерения. Умело ще се възползвате от нечие несправяне с работата и ще блеснете със способностите си. Някои ще получат предложение за нова или допълнителна заетост. Промените, към които се стремите ще наложат повишаване на образоваността ви.
  10 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отхвърляте задачите си. Финансовите ви възможности ще пораснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
  10 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Стрелец Финансови успехи ще ви зарадват. Не е това, от което имате нужда, но на този етап - добре. Ако ви се налага да пътувате, много внимавайте като шофирате. Вечерта се поглезете заедно с любимия човек, като си подарите взаимно нещо вълнуващо.
  10 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Очаквате нещо днес, на което възлагате наистина големи надежди. Не пестите усилията си, за да останете доволни, дори околните ще се опитат да ви бъдат от полза. Постигате своя близка цел, свързана с човек, от когото сте силно привлечени. Разбирате се добра с човек от обкръжението си по въпрос, който сте считали че може да се окаже спорен.
  10 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес много неща ще ви носят добро настроение и създават усещане за сигурност. Сред тях на първо място са близките ви хора, наградете ги с приветливото си поведение и добра дума. При други се очертават постигнати споразумения и финансови придобивки. Ще можете да си позволите и нещо повече за себе си.
  10 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Градивното ви отношение към трудовите ви ангажименти ще ви изведе до финансов успех. Гостоприемни сте и това ще ви натовари с повече грижи. Ще се опитат да ви въвлекат в чужди проблеми. Независимо от желанието да сте полезни се дистанцирайте за момента. Решимостта ви ще ви бъде от полза.
  10 май 2021
  Последни новини