От х:

Днес в x:

Йовчева благодари на 38 000 жители на областта

Скъпи приятели,
Парламентарни избори 2009 са вече зад гърба ни.
Сигурна съм, че срещу всяко име в бюлетината възложихте своите надежди и очаквания, пропити с оптимизма за утрешния ден. Искрено се надявам, че политическата партия, спечелила убедително вота в цяла България, ще защити достойно инвестираното доверие и ще сбъдне очакванията на своите гласоподаватели.

С кандидатирането ми като мажоритарен кандидат ясно осъзнавах риска от подобни резултати и сега съм готова да заплатя политическата цена от своите действия.

Бих искала да благодаря на всички онези близо 38 000 жители на област Хасково, които привлякох като мои съмишленици и симпатизанти, които ме оцениха като личност и дадоха своя вот за мен.
Благодаря на моите опоненти в изборната кампания, с които доказахме, че можем да бъдем толерантни на състезателната права.

Благодаря на моя екип, с който направихме всичко възможно да се представим добре в предизборната кампания.

Благодаря на представителите на медиите за обективните оценки и сътрудничеството ни през изминалия  мандат.

Както винаги съм твърдяла Хасково е моят дом. Обичам и живея с проблемите на областта. Бих искала да ви уверя, че ще продължавам да отстоявам  гражданската си позиция и ще помогна за всяка една кауза в името на благоденствието на жителите от региона.
Бъдете живи и здрави!
Поздрави:
Райна Йовчева
 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини