От х:

Днес в x:

9 °C

Допълнителни снимки на „Дюн“

Снимките на една от най-очакваните продукции тази година приключиха още през юли 2019 г. Поне такава беше официалната информация, но се оказва, че работата по „Дюн“ продължава. Предстоят допълнителни снимки през август в Унгария.

„Уорнър“ все пак няма да променят премиерната дата на филма на Дени Вилньов, която си остава 18 декември. И за да подчертаят това, имат идея да покажат първите готови кадри преди повторната премиера на „Генезис“, която както вече съобщихме ще се състои на 17 юли.

Вилньов и неговият екип ще се завърнат в Будапеща, където в студиото Origo Film бяха заснети основните интериорни снимки. Сред останалите снимачни локации на „Дюн“ бяха още Йордания и Норвегия.

Филмовите продукции по целия свят бяха временно прекратени заради пандемията от коронавируса, но постепенно започва рестартиране на замразените снимки. Унгария е една от държавите, където това е възможно, като задължително ще се спазват всички мерки, продиктувани от новата реалност.

Оскар Айзък, една от звездите в суперпродукцията, сравнявана по мащаби с „Властелинът на пръстените“, потвърди новината за допълнителните снимки, които ще започнат в средата на август. „Видях някои готови кадри и те изглеждат невероятно. Дени е истински творец и съм развълнуван от това, което ще се получи в крайна сметка. Изглежда истинска лудост да правим допълнителни снимки само няколко месеца преди премиерата, но така се случи и с „Междузвездни войни“, признава актьорът.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини