От х:

Днес в x:

По записи от камери спецкриминалисти издирват маскираните, обрали с взлом семейството от Неделино

Дързък взлом в дома на възрастна двойка от Неделино вдигна на крак криминалисти от Смолян, Пловдив и София.

Около 03 часа сутринта на 21 май тази година маскирани бандити разбиват входната врата на дома на 60-годишен мъж и 59-годишна жена на ул."А. С. Пушкин" в родопския град. Неизвестните към момента крадци са действали изключително брутално, вързали двойката и чрез използване на физическа сила са отнели сумата от около 800 лв. и дебитна карта на името на 81-годишна жена.

Стресираните и ужасени хора не успели да реагират веднага и подали сигнал в полицията едва четири часа по-късно, звънейки на тел 112 около малко преди 07 часа вчера сутринта.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група и е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство, а криминалисти издирват извършителите.

Разследващите са работили до късно снощи по случая, извършват се проверки на видеозаписи, иззети от камерите на общински обекти и входно-изходните артерии на града.

„Това е тежък инцидент, скоро такъв не се е случвал в Неделино и хората са настръхнали, има паника и страх.“, каза кметът на Община Неделино Боян Кехайов, но отказа да коментира подробности около дръзкия взлом, за да не попречи на разследването.

Щиляна Чакърова

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини