От х:

Днес в x:

Честит празник, Първомай!

Уважаеми жители и приятели на община Първомай,

Приемете най-сърдечните ми благопожелания по случай празника на града ни.  Вече 57 години жителите на Първомай отбелязваме 1 май като ден на нашия град. За всеки от нас тази дата носи неповторима емоция, която предава и на своите наследници. Уверен съм, така ще е и занапред.

 Намираме се в безпрецедентна обстановка. За първи път ще отбележим празника на Първомай при изключителни обстоятелства, за първи път няма да се проведат традиционните Майски културни тържества.  Използвам повода да пожелая сили и творческо вдъхновение на  творците от общината, които винаги са били в основата на настроението и духа, владеещи празниците. Вие поддържате жив огъня на традициите, съхранявате посланията на предците ни и сътворявате нови.

Благодаря на всеки жител на общината, който с отговорност и усърдие работи за развитието на Първомай! Сигурен съм, че общите ни усилия ще продължат да дават добри резултати и занапред и общината ще става все по-привлекателна дестинация за живот, инвестиции и туризъм. Съхранявайки традициите и уникалния облик на града, и същевременно  развивайки неговия потенциал, ще постигнем исканото благополучие за Първомай.

В тези дни на изпитания изразявам своята увереност, че единството  е това, което най-много ни помага в трудните моменти.  Важно е всички ние да продължим да гледаме в една посока – благоденствие и достоен живот за всеки жител.

Поздравявам Ви и желая на всички жители и приятели на община Първомай празникът да донесе здраве и радост и да възкреси най-хубавото у всеки от нас!

Честит празник!

 Николай Митков

Кмет на община Първомай

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини