От х:

Днес в x:

5 °C

Камиони засипват терен с пръст, съседи викнаха КОРЗ

  За съмнително изсипване на пръст от камиони в покрайнините на хасковския квартал "Куба 1", сигнализира читателка на Haskovo.net. Бдителната гражданка уведомила и община Хасково, откъдето бяха изпратени служители на служба КОРЗ.

  Оказа се, че земната маса се извозва с камиони от частен имот, където хасковлията Николай Запрянов е решил да строи къща. Вместо да я изхвърли на строителна площадка, мъжът се разбрал със съсед да изсипе пръстта в неговия имот, тъй като е с голяма денивелация и често се наводнявал при валежи и преливане на микроязовирчето в съседство.

  На място пристигна и комшията Ничко Петков, който потвърди, че има уговорка със съседа си за изсипването на пръста. Собственикът твърди, че има нотариален акт за имота с площ 987 кв. м, но трябваше да представи и скица, каквато в момента нямаше.

  Целта за изисканата документация беше да се докаже, че теренът е частен, а не общински, каквито бяха предположенията на подателката на сигнала.

  Служителите на служба "Контрол, обществен ред и законност" съставиха констативен протокол за ситуация. До пристигането им бяха изсипани два камиона с пръст, а на място бяха заверени още два и бяха спрени.

  Предстои от общинската администрация да изяснят казуса.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (19)

  • 1
   Ха
   Ханко
   23 -15
   16:56, 22 апр 2020
   Що занимавате целокупното гражданство с простотиите на сираковското к⊙п€л€. Натресете си му глобата и толкова.
   • И2
    И 2 каруци бой за Селянина
    13 -9
    17:19, 22 апр 2020
    Тва май са гьолчетата до Гробищата
    ....
    Очаквам скоро да почнат и на самите гробища да строят - и тогава ке им навра
    бедрената кост на дядо ми у хххх майчини
   • Че
    Честна гражданка
    11 -6
    20:06, 22 апр 2020
    Май ти си копелето! Какво си постигнал сам в този живот за разлика от момчето!
   • До
    До честна Гражданка
    4 0
    04:50, 23 апр 2020
    Един мой Български Приятел работещ в Банк ъф Америка
    каза че никога няма да си купи Американска барака и живее под наем вече 10 години :)
    ....
    Постиженията зависят от Купчината с тор на която се е качил Петеля
  • 2
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   10 -15
   17:43, 22 апр 2020
   Николайчо, Николайчо, сичката ти е такава. Студент... Виж коментара
   • Ма
    Мани
    9 -6
    20:09, 22 апр 2020
    Ти пък много акъл имаш, много си тъп!!!
   • Ня
    някой си там
    4 -5
    21:31, 22 апр 2020
    патанезнам си ко вашия като те правеше той сбъркал , верно зор си е ама трябваше в мивката да те хвърли
   • Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    2 -3
    22:09, 22 апр 2020
    Така си е, Мани тъп съм си пу рождение и за тва си седя на село, пийвам си ракийца и избягвам твърде дъ са пуказвам кът наедена въшка на чело.
  • 3
   Pe
   Pepi
   18 -3
   19:24, 22 апр 2020
   Винаги ще има завистливи хора,моето момче!
   • On
    One Euro Man
    8 -7
    21:08, 22 апр 2020
    Мани и Pepi, на какво да му завидиш на това селско келешче. Както чета, каквото и да започне, все не му се отдава. Пресният случай, описан тука. Карък си е и толкова.
  • 4
   Ня
   някой там
   15 -4
   21:26, 22 апр 2020
   Ваща М*ама смотана , затова бг няма да се оправи все гледате кой какъв е и кво прави..от завист ще умретее затова не сте добре.. затова само по сайтовете ще седите от вкъщи и ще пишете коментари да нападате хората кой какъв бил Ханко манко pepi ли ви къв си обеси се тъпанар
   вижте се вас..половината неможете да постигнете
   • £
    £
    6 -11
    21:58, 22 апр 2020
    Да прав си, че България скоро няма да се оправи. Д... Виж коментара
   • Ня
    някой там
    11 -4
    22:06, 22 апр 2020
    абе папагал къде видя нарушение ..двама човека са се договорили с частни имоти..да не исипвят пясъка увас
  • 5
   Ве
   Вероника
   17 -4
   22:03, 22 апр 2020
   Тъжно е! Жалки сте! Толкова ли нямате една малка частичка щастие в своя живот на което да се наслаждавате, а сте застанали на прозореца да дебнете кой къде и какво прави! Докато този глупав български манталитет не се изкорени няма да се оправи нищо в тази държава! Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле! Жалки сте, смешни сте, тъжно ми е за вас! Хора намерете смисъл в жалкия си живот, злобата ще ви убие! Ако има едно малко нещо, което да ви радва няма да си врете носа в чуждата работа! Тъжно е защо не сте такива за нещата, които наистина трябва да се докладват или просто тогава не ви изнася... Да знам... просто сте жалки душици и ако не правите мръсно на някого не ви доставя удоволствие! От все сърце желая на всеки от вас злобни душици винаги да имате възможност да гледате и да завиждате и да не можете да се докоснете до това, което този човек има и ще има! Задължително да бъдете много здрави и да си умирате от яд! Желая ви го с много, много любов! 🙃😊❤️
   • утре комшията ако му каже да скочи от 8мият етаж дали ще скочи ?
   • £¥
    £¥£¥
    4 -4
    16:22, 23 апр 2020
    Като му дойде честитката от НАП този младеж ще има възможността да разказва и обяснява, и то в писмена форма, какво има, откъде го има, как го има. И в заключение би могъл да добави какво е щял да има, ако лошите финансови инспектори не се бяха самосезирали и го разбудили от този иначе хубав сън.
    С много, ама с много любов му пожелавам добър адвокат и сговорчив съдия, защото НАП ще намерят доста интересни неща във финансовия свят на това момче.
    Вероника, със завидна апологетика защитаваш младия господин с невинната селска физиономия, но не от такава плиткоумна напоителна риторика в стил индийски сапунен сериал се нуждае той.
    Излезнат ли му далаверите и селските му тарикатлъци, хляб ще има и за НАП, и за съда, и за адвокатите.
  • 6
   Га
   Гаржу, Паржу и Компанията
   8 -4
   22:37, 22 апр 2020
   Николайчо, кът си давал за строежа си прескочил някой или ни си дал колкото е трябвало. Сега глей ко става Корзове, морзове, бдителни граждане. Виж си пак черния списък, нагласи си счетоводството, чи да ти излиза хесапа. Оти набарът ли та напажийте, лошо. Чи тугава хора, наши хора, подаръци, черпилки, рушвети....
  • 7
   Же
   Железан
   5 -1
   16:34, 23 апр 2020
   Николай, фатай чичо си Красимир да на бахте нап мап КОРЗ, морз и др., закот тия хора почнат ли да си вършат читаво работата, зор за видиш бая голям.
  • 8
   По
   Познат
   3 -4
   23:32, 23 апр 2020
   Дааа,а въпросния "чичо Красимир" ,в комбинация с въпросния Николайчо,си падат малко рекетьори ,освен всичко останало .Ако решат,че трябва да получат дадени пари от даден клиент ги получават:телефонни заплахи,заплахи за пребиване,осакатяване...Е,рано ири късно всеки си намира майстора, Особенно тъпите селски мешета.

  Хороскоп за 20.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Бъдете дружелюбни към околните, защото присъствието ви е важно за тях. Покажете ангажираност към проблемите им и се съобразете и с тяхното мнение. Ще се нуждаете от подкрепата им и вие за в бъдеще. Очаквате прекалено много от връзката си с човек, който е несериозен и стоящ в страни от вас.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Интересно съчетание на полезното с приятното, което ще ви помогне да се разведрите. Любимите ви хора също ще вземат участие. Ще се погрижите за физическата си форма, имате нужда от повече движение и чист въздух. Добро стечение на обстоятелствата ще ви срещне с човек, когото обичате и това ще ви направи щастливи.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви е отговорна и не може да си позволите отпускане. Но ще постигнете голяма част от заплануваното и това ще повиши самочувствието ви, а също така ще ви даде увереност да продължите. Очаква ви финансово стабилизиране. В личен план сте доста по изнервени, отпуснете се, но не за сметка на другите.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отворени сте за предложения и чужди идеи, и с енергия ще се посветите в реализацията на печеливша задача. Търсещите от вас ще получат предложение за нова работа. Качествата и подготовката ви са предимство, но не подценявайте и конкуренцията. Не се щадете, щом от вас се очаква повече, вероятно има още какво да дадете.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В подем сте и това се забелязва във всяка ваша постъпка. Ако се колебаете дали да предприемете рисковано начинание, което би ви донесло бърз и значителен успех, знайте че шансът ви е много добър. Вслушването в съветите на ваш близък няма да ви е излишно.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Успехът ви днес в най-голяма степен се дължи на проявената в подходящия момент дипломатичност. Уважението, с което се ползвате на работното място днес многократно ще нарасне. Точните ви и навременни действия ще спестят много средства на организацията, в която работите.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Водени от творчески амбиции, ще работите вдъхновено и с желание. Постигнатото ще ви радва и зарежда с добра енергия. Ако изпитвате затруднения, има с кого да ги споделите, за да потръгнат делата ви. Любовта ви е силна и ви мотивира да гледате на предизвикателствата без излишен стрес.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Предпазливостта обаче е излишна при интимните авантюри, които предприемате. Бъдете дръзки, успехът е ваш.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако искаш да спечелиш повече приятели, покажи им, че искрено се интересуваш от тях, но ако искаш да не ги загубиш не се опитвай да ги караш да се интересуват от теб. Човек, който не се интересува от ближния си среща най-много трудности в живота и най-много наранява другите. Ще пътувате по служебни дела и в перспектива се очертават добри шансове за печелене на пари.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Увлечени сте от нестандартни неща и това може да стане причина да изпуснете благоприятни възможности на работното си място. Преценете кое е най-важно за вас, като не пренебрегвайте и съветите на хората около себе си, които искат само най-доброто за вас. Грешна преценка може да ви донесе неприятности, затова когато взимате решения, обмислете ги добре.
  20 яну 2021
  Последни новини