От х:

Днес в x:

32 °C

Камиони засипват терен с пръст, съседи викнаха КОРЗ

  За съмнително изсипване на пръст от камиони в покрайнините на хасковския квартал "Куба 1", сигнализира читателка на Haskovo.net. Бдителната гражданка уведомила и община Хасково, откъдето бяха изпратени служители на служба КОРЗ.

  Оказа се, че земната маса се извозва с камиони от частен имот, където хасковлията Николай Запрянов е решил да строи къща. Вместо да я изхвърли на строителна площадка, мъжът се разбрал със съсед да изсипе пръстта в неговия имот, тъй като е с голяма денивелация и често се наводнявал при валежи и преливане на микроязовирчето в съседство.

  На място пристигна и комшията Ничко Петков, който потвърди, че има уговорка със съседа си за изсипването на пръста. Собственикът твърди, че има нотариален акт за имота с площ 987 кв. м, но трябваше да представи и скица, каквато в момента нямаше.

  Целта за изисканата документация беше да се докаже, че теренът е частен, а не общински, каквито бяха предположенията на подателката на сигнала.

  Служителите на служба "Контрол, обществен ред и законност" съставиха констативен протокол за ситуация. До пристигането им бяха изсипани два камиона с пръст, а на място бяха заверени още два и бяха спрени.

  Предстои от общинската администрация да изяснят казуса.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (19)

  • 1
   Ха
   Ханко
   23 -15
   16:56, 22 апр 2020
   Що занимавате целокупното гражданство с простотиите на сираковското к⊙п€л€. Натресете си му глобата и толкова.
   • И2
    И 2 каруци бой за Селянина
    13 -9
    17:19, 22 апр 2020
    Тва май са гьолчетата до Гробищата
    ....
    Очаквам скоро да почнат и на самите гробища да строят - и тогава ке им навра
    бедрената кост на дядо ми у хххх майчини
   • Че
    Честна гражданка
    11 -6
    20:06, 22 апр 2020
    Май ти си копелето! Какво си постигнал сам в този живот за разлика от момчето!
   • До
    До честна Гражданка
    4 0
    04:50, 23 апр 2020
    Един мой Български Приятел работещ в Банк ъф Америка
    каза че никога няма да си купи Американска барака и живее под наем вече 10 години :)
    ....
    Постиженията зависят от Купчината с тор на която се е качил Петеля
  • 2
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   10 -15
   17:43, 22 апр 2020
   Николайчо, Николайчо, сичката ти е такава. Студент... Виж коментара
   • Ма
    Мани
    9 -6
    20:09, 22 апр 2020
    Ти пък много акъл имаш, много си тъп!!!
   • Ня
    някой си там
    4 -5
    21:31, 22 апр 2020
    патанезнам си ко вашия като те правеше той сбъркал , верно зор си е ама трябваше в мивката да те хвърли
   • Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    2 -3
    22:09, 22 апр 2020
    Така си е, Мани тъп съм си пу рождение и за тва си седя на село, пийвам си ракийца и избягвам твърде дъ са пуказвам кът наедена въшка на чело.
  • 3
   Pe
   Pepi
   18 -3
   19:24, 22 апр 2020
   Винаги ще има завистливи хора,моето момче!
   • On
    One Euro Man
    8 -7
    21:08, 22 апр 2020
    Мани и Pepi, на какво да му завидиш на това селско келешче. Както чета, каквото и да започне, все не му се отдава. Пресният случай, описан тука. Карък си е и толкова.
  • 4
   Ня
   някой там
   15 -4
   21:26, 22 апр 2020
   Ваща М*ама смотана , затова бг няма да се оправи все гледате кой какъв е и кво прави..от завист ще умретее затова не сте добре.. затова само по сайтовете ще седите от вкъщи и ще пишете коментари да нападате хората кой какъв бил Ханко манко pepi ли ви къв си обеси се тъпанар
   вижте се вас..половината неможете да постигнете
   • £
    £
    6 -11
    21:58, 22 апр 2020
    Да прав си, че България скоро няма да се оправи. Д... Виж коментара
   • Ня
    някой там
    11 -4
    22:06, 22 апр 2020
    абе папагал къде видя нарушение ..двама човека са се договорили с частни имоти..да не исипвят пясъка увас
  • 5
   Ве
   Вероника
   17 -4
   22:03, 22 апр 2020
   Тъжно е! Жалки сте! Толкова ли нямате една малка частичка щастие в своя живот на което да се наслаждавате, а сте застанали на прозореца да дебнете кой къде и какво прави! Докато този глупав български манталитет не се изкорени няма да се оправи нищо в тази държава! Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле! Жалки сте, смешни сте, тъжно ми е за вас! Хора намерете смисъл в жалкия си живот, злобата ще ви убие! Ако има едно малко нещо, което да ви радва няма да си врете носа в чуждата работа! Тъжно е защо не сте такива за нещата, които наистина трябва да се докладват или просто тогава не ви изнася... Да знам... просто сте жалки душици и ако не правите мръсно на някого не ви доставя удоволствие! От все сърце желая на всеки от вас злобни душици винаги да имате възможност да гледате и да завиждате и да не можете да се докоснете до това, което този човек има и ще има! Задължително да бъдете много здрави и да си умирате от яд! Желая ви го с много, много любов! 🙃😊❤️
   • утре комшията ако му каже да скочи от 8мият етаж дали ще скочи ?
   • £¥
    £¥£¥
    4 -4
    16:22, 23 апр 2020
    Като му дойде честитката от НАП този младеж ще има възможността да разказва и обяснява, и то в писмена форма, какво има, откъде го има, как го има. И в заключение би могъл да добави какво е щял да има, ако лошите финансови инспектори не се бяха самосезирали и го разбудили от този иначе хубав сън.
    С много, ама с много любов му пожелавам добър адвокат и сговорчив съдия, защото НАП ще намерят доста интересни неща във финансовия свят на това момче.
    Вероника, със завидна апологетика защитаваш младия господин с невинната селска физиономия, но не от такава плиткоумна напоителна риторика в стил индийски сапунен сериал се нуждае той.
    Излезнат ли му далаверите и селските му тарикатлъци, хляб ще има и за НАП, и за съда, и за адвокатите.
  • 6
   Га
   Гаржу, Паржу и Компанията
   8 -4
   22:37, 22 апр 2020
   Николайчо, кът си давал за строежа си прескочил някой или ни си дал колкото е трябвало. Сега глей ко става Корзове, морзове, бдителни граждане. Виж си пак черния списък, нагласи си счетоводството, чи да ти излиза хесапа. Оти набарът ли та напажийте, лошо. Чи тугава хора, наши хора, подаръци, черпилки, рушвети....
  • 7
   Же
   Железан
   5 -1
   16:34, 23 апр 2020
   Николай, фатай чичо си Красимир да на бахте нап мап КОРЗ, морз и др., закот тия хора почнат ли да си вършат читаво работата, зор за видиш бая голям.
  • 8
   По
   Познат
   3 -4
   23:32, 23 апр 2020
   Дааа,а въпросния "чичо Красимир" ,в комбинация с въпросния Николайчо,си падат малко рекетьори ,освен всичко останало .Ако решат,че трябва да получат дадени пари от даден клиент ги получават:телефонни заплахи,заплахи за пребиване,осакатяване...Е,рано ири късно всеки си намира майстора, Особенно тъпите селски мешета.

  Хороскоп за 08.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ви ще започне в добро настроение и без усилия ще привеждате в действие намеренията си. За повечето от вас те са свързани със семейството и дома. Ще се справите с възникнал проблем по-бързо, отколкото предполагате. Активността ви ще се засили, получавайки интересно предложение.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Заниманията със спорт ще ви тонизират и заредят положително. Една емоционална връзка може да ви донесе разочарования, затова не хранете големи надежди. Погрижете се да разнообразите кулинарните си предпочитания.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Освободете се от напрежението си, като потърсите развлечения сред природата. Близките ви очакват да подобрите отношението си към тях, най-вече партньора ви. Дайте си сметка, че с подобно поведение може само да загубите граденото до тук. Разговор с чужбина ще ви обнадежди. С приятели също ще изживеете спокойни часове навън.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Приятелски срещи и развлечения ще ви помогнат да се разтоварите от тревожни мисли и стрес. От вас зависи да имате това, което искате. Борете се за любовта си и в същото време изисквайте от “партньора си” да направи своя избор. Приемете го, какъвто и да е той. Духовните практики биха ви помогнали да релаксирате пълноценно.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще ви се отдава с лекота общуването днес. Но, запазете присъствие на духа, ако все пак ви се наложи да контактувате с неприятна за вас личност. Най-доброто, което можете да направите е да наложите дистанция. Близо сте до постигането на желаната цел. Остава малко време и аплодисментите ще са за вас.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Отдадени на служебната си работа, повечето от вас ще продължат и днес да се занимавате с текущите си задачи. За други денят е подготвил приятни изненади, или по-точно онези, които милеят за отдиха ви. Във връзка с начинание от обществен или личен характер трети ще тръгнат на път.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Прекалено критично настроени сте към околните и това може да доведе до нежелателни последици. Овладейте навреме емоциите си, преди да е станало твърде късно. Подходяща терапия е усамотението, което със сигурност ще възвърне душевното ви равновесие. Ако имате възможност можете да задоволите своя прищявка, което също има благоприятен ефект.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нека работата ви остане на заден план днес. Съсредоточете усилията в личните си дела. Едно пътуване ще промени основните ви ориентири, които дават облика на начина ви на живот. Някои от вас е много вероятно да срещнат човека, с който биха искали да прекарат остатъка от живота си. Не пропускайте шансовете си.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се чувствате празнично и добре. Може би за това ви слънчево настроение ще допринесе една дългоочаквана вест. Децата очакват от вас повече внимание и нежност. Не проявявайте раздразнение, ако някой упорито се натрапва със съветите си. Отминете го с хладна усмивка. Интуицията ви ще ви помогне при една объркана ситуация.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Посветете този ден на вашите близки, които отдавна имат нужда от вас. Опитайте се да се освободите от насъбралото се напрежение и да прекарате спокоен ден в домашна обстановка. Можете да разчитате на помощта на семейството си за свое хрумване. Вероятно ще се окаже особено прогресивна идеята ви.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате много нови планове за следващите дни, но ще е най-добре ако днес отделите повече време за почивка. Ваш приятел ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Не пропускайте възможността да прекарате приятно сред нови и интересни хора. Вниманието ви е привлечено от очарователна личност, представител на знаците Близнаци и Везни.
  08 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Усещате прилив на енергия, а и денят ще е приятен за вас, защото е свързан с доста изненади. Очаква ви среща с приятели, която ще ви наведе на мисълта, че има много начини човек да се чувства доволен от живота. Размислите ще ви изпълват с оптимизъм и очаквания. При някои от вас ще се появят засилени желания за брак.
  08 авг 2020
  Последни новини