От х:

Днес в x:

23 °C

Жена се оплака от унизително отношение на охранител

Жалба срещу поведението на охранител от Т маркет е подадена в РУ на полицията в Първомай.

Оплакването не е изолиран случай, но за пръв път клиентка застава с името си и твърдо е решена да разкаже за унижението, което на което е била подложена, а охранителят да разбере, че не може да се държи по този начин.

Жената е медицински работник, с няколкодесетилетен стаж. Казва, че никога не си е позволявала дискриминационно отношение към представители на всякакви групи. Не разбира с какво е предизвикала отношението на охранителя.

„Ако ме беше зашлевил нямаше да се почувствам толкова унизена, колкото от начина по който бях изхвърлена от магазина, разказва жената. Аз съм човек, когото мнозина познават и си представих какво можеха да се помислят свидетелите на случая – че съм направила нещо непристойно или са ме хванали да крада.“

Справка в Т маркет показа, че охранителите са от фирма наета да обслужва магазините. Ръководството е запознато и предстои да разгледа случая.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (25)

 • 1
  3,
  3,14
  17 -4
  10:29, 8 апр 2020
  Госпожо,отношението на "простака" към вас е "нормално" за времето в което живеем!Щеше да бъде "ненормално", ако се беше отнесъл любезно,спокойно и с уважение към Вас независимо какво сте направила в магазина.Тези думи изчезнаха от българският език и са непознати за повчето българи!Не ходете повече там!Това е най-скъпият магазин в Първомай!!
  • 7/
   7/8
   6 -9
   12:49, 8 апр 2020
   Това е магазинът с най-големи и постоянни промоции. Ясно е с какво предизвиква нечие недоволство!!!!
  • Къ
   към 7/8
   12 -1
   13:49, 8 апр 2020
   Един милионер беше казал,че не е толкова богат,за да пазарува евтини хранителни стоки..........Внимавайте,СЪГРАЖДАНИ ,какво копувате и колко струва!
 • 2
  Бл
  Бля бля бля
  17 -6
  12:23, 8 апр 2020
  По-голямо празнодумие от този материал досега не бях чел!!!Коя е жената? Какво е нарушила? Кой е охранителят? Охранителите са двама и много стриктно си изпълняват задълженията!!!
  • По
   Поаро
   11 -1
   13:35, 8 апр 2020
   Такъв е стилът на писане на репортажи в този сайт. Всичко е тайнствено и забулено в мъгла. Не се казва нито кой, нито какво, а често и нито къде
  • На
   наблюдател
   11 -1
   16:40, 8 апр 2020
   Служителят е Христо. И за ваше сведение колко стриктно си изпълняват задълженията записите от камерите ще покажат.
 • 3
  Ох
  Ох, не
  11 -3
  12:24, 8 апр 2020
  Снимката е от миналия панаир. Снимайте днес. Когато хората стриктно стоят на два метра разстояние и търпеливо си чакат реда. А охранителите просто си гледат работата.
  • Ос
   ОСОБЕНО ЕДИНИЯТ
   4 0
   04:01, 9 апр 2020
   Много стриктно. Особено единият, дето по цял ден седи до копанарката.
 • 4
  12
  123456
  7 -4
  13:35, 8 апр 2020
  Май това е онази същата гражданка, дето писа, че имала сведения за болни от корона в Любеново! Пийте си гражданко, лексотана, а най-добре си върви на село.Всяка прилика е случайна№
  • Ми
   минувач
   2 -1
   16:37, 8 апр 2020
   Нещо бъркаш..
 • 5
  Ко
  Кое не рабра?
  7 -2
  14:30, 8 апр 2020
  Една жена се е почувствала засегната и е имала смелостта да го каже. Информацията сигурно може да бъде проверена. Според мен има достойнство в това вместо да мрънкаш да направиш нещо, за да се защитиш.
  • До
   До РАБРА
   8 -6
   15:16, 8 апр 2020
   Не раЗбра......., че това е един от малкото магазини пред и в който има безупречен ред и спазване на изисквания!!!!
 • 6
  Kрушка
  7 -4
  14:44, 8 апр 2020
  Крушката си има опашкаааааа. Не вярвам да е без нищо.Не им се спазват правила на някои хора,че после друг им е виновен.Но сега се налага .
 • 7
  Тъ
  Тъпо ама тъпо
  8 -3
  18:07, 8 апр 2020
  Егати и тъпотията Тедоооо, Тедо хич те няма.. Липсва всякаква компетенция.. Ти изобщо знаеш ли как се отразява проблем, знаеш ли структурата на една статия? Изобщо знаеш ли какво правиш?!?
  • Съ
   същата
   9 -4
   19:47, 8 апр 2020
   На този " гражданин" искам да кажа да ме заведе в неговото село защото аз съм родена, расла и все още живея в Първомай, а опашката на крушката е че си позволих да направя забележка на пъдарина Христо за грубото му отношение към клиентите.
 • 8
  Пр
  Прокурор
  6 -4
  23:35, 8 апр 2020
  Този материал си е явна клевета против единия от двамата стриктни служители в магазина. Добре е направил човека щом си е изпълнявал задълженията.
  Теда можеше да спести тази клюка или поне да не накланя везните на в спора.
  • Ам
   Ама
   3 -1
   04:03, 9 апр 2020
   Ама акъл се иска...
  • Пи
   питагор
   2 -1
   09:11, 9 апр 2020
   Тедата не може да наклони никви везни ако човек има акъл в главата. Това е от нейните статии с които се чуди как да си заслужи заплатата затова всичко е точно
 • 9
  До
  До същата
  3 -1
  07:32, 9 апр 2020
  Да ти пише в личната карта-родена в Първомай, не те прави по-малко селянка по манталитет, но определено по махлянски заядлива.
 • 10
  За
  За
  6 0
  08:23, 9 апр 2020
  Замириса ми на заядливо дискриминационно поведение . Защо делите хората на селяни и граждани?
 • 11
  Жщ
  жщкгкгкг
  4 -2
  11:42, 9 апр 2020
  Питам се аз дали този "Рамбо" си е позволявал де се перчи така и на мъже от неговата категория или само демонстрира "мъжественост", като тормози възрастни хора? Това си е чист, ама чист комплексар и 100%-ов простак! Такива екземпляви не се оправят. Хубаво, ама тогава или да си стои в къщи, или да отива да копае на къра, а не да работи на обществено място, сред хора. А бе, то има една много хубава мисъл - Дай на простака малко правомощия и му гледай сеира, обаче за съжаление сеира е за сметка на възпитаните, коректни и почтени хора. Браво, госпожо! Браво, че сте се осмелила да се изправите срещу простащината и ненормалното поведение! Такива смели хора са кът в днешно време.
 • 12
  Та
  Таралеж
  1 -2
  20:27, 9 апр 2020
  Нещо си объркан като буквите ти.Рамбо не се перчи,а застава срещу своеволието . А служителят е 100% охранител.
  • Ss
   SSS
   6 0
   20:45, 9 апр 2020
   Пълни гащници са ви охранителите. Маркета е копанарско сборище с нула хигиена и никакви професионални компетенции.
  • Гк
   гкщхдндзвцмц
   1 0
   10:36, 10 апр 2020
   Здравей, Ежко Бежко! Ти май не си наясно, че когато поставиш дума или израз в скоби означава, че имаш предвид точно обратното, точно противоположния смисъл!
 • 13
  Гр
  Гражданин
  1 -2
  14:54, 10 апр 2020
  Статията показва липса на журналистическа обективност. Репортерката е изразила само становището на едната страна. Въпросният охранител, също има право на отговор, а такова не му е предоставено. Нищо не ви пречеше, да добавите текст в който, да го поканите да изрази своето становище по въпроса. В случая наблюдаваме тенденциозно отношение от типа: "Един ми каза нещо на пазара." В журналистиката има етика, а в тази статия липсва. Ако мислехте на професионално ниво, щяхте да пускате статии, чак когато полицейската проверка установи, доколко са верни мотивите на гражданката подала оплакване срещу охранителя. Статията ви е на ниво доста далечно от изискванията за журналистическа етика. Моля работодателите на човека, написал тази статия да се самосезират и да приложат етичен модел във сайта "Първомай.нет."!

Хороскоп за 14.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С намерение сте да се посветите на работните си ангажименти и няма да сбъркате. Шансовете ви за добър изход от предстояща делова среща са реални, но трябва да се постараете повече. Но не пренасяйте грижите си върху отношението ви към близките хора. Организирайте си излет сред природата, ще се обновите.
14 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.
14 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.
14 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Както в деловото си общуване, така и в личните си дела ще се изявите с качествата и уменията си, а защо не и с чара си. Ще получите изгодни оферти, някои от които имат отношение към бъдещия ви дом. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.
14 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работите усилено по даден проект, в чийто успех сте абсолютно убедени. Бъдете готови за промени и противоречия с деловите партньори. До голяма степен от вас зависи дали преговорите ви ще имат резултат. Ще трябва да запазите спокойствие и да изложите ясно и точно позициите си. Ценно за вас ще се окаже намирането на верен съюзник.
14 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят. Въпреки това имате възможността да извлечете дивиденти от новото положение, затова не се колебайте да го сторите. В личен план направете вие крачката към подобрение.
14 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Не пропускайте момента да покажете какво можете, още повече, че той ще създаде предпоставки за финансов просперитет. Не ви липсва мотивация, а и сте наясно, че трябва да разчитате предимно на себе си. И ще се справите. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.
14 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Превърнете идеите си в своя цел, станете активни и действайте. Наложете си да спазите уговорените срокове и ще се поздравите с придобивки. За съжаление около вас има хора, които не споделят амбициите ви и това може да ви огорчи. Силни сте и ще се справите. Вечерта си починете.
14 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.
14 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към плана и да импровизирате, важно е да постигнете целта си, а това със сигурност ще стане. Честито.
14 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Краят на работната седмица ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.
14 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Дори и да сте се почувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на партньорите ви, не падайте духом, и не си помисляйте за промяна на плановете си. Момента не е подходящ за това. Нещо повече. Заредете се с търпение, и спокойно обмислете кой и къде греши. Бъдете доволни от съдбата, че до вас имате добър човек, на когото можете да разчитате за съвет и помощ.
14 май 2021
Последни новини