От х:

Днес в x:

24 °C

Пчели опрашват красивите японски вишни на „Ямача”

  В хасковския парк "Ямача", в района на монумента "Света Богородица" разцъфнаха красивите японски вишни "сакури". Те са засадени през 2014 година от посланика на Япония по повод откриването на Музея на древно тракийското изкуство до гробницата край село Александрово.

  Днес рояци пчели опрашваха цветчетата в слънчевия ден. За съжаление тази година няма кой да се радва на тази красота, тъй като паркът е безлюден поради мерките за борба с коронавируса.

  Haskovo.net

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ал
   Ало Фотографа
   1 -8
   17:16, 22 мар 2020
   Кви са тия Аматьорски работи - купи си едно Макро-... Виж коментара
   • Бр
    БРАВО НА ФОТОГРАФА
    4 0
    06:06, 23 мар 2020
    Много красиви снимки.. До горния . Купуваш- снимаш и показваш. Мърморенето е излишно
  • 2
   Ст
   Стюардеса Веса
   15 -1
   17:21, 22 мар 2020
   Поне природата си взима глътка въздух когато ги няма хората.
  • 3
   С
   С
   13 -2
   17:23, 22 мар 2020
   Да не опрашват! Да се пребират по кошерите! Само по една пчела от кошер до най близкото дърво за прашец! Под карантин до края на лятото!
  • 4
   Vo
   VooDoo
   10 0
   17:49, 22 мар 2020
   Всъщност има кой да ги види. Възрастните хора който са на чист въздух им се радват. Ние младите по домовете дето си стойм за тяхно добро четем тази новина.
  • 5
   Ма
   маргинал
   6 -2
   18:20, 22 мар 2020
   Оффф, дреме ми какво ще напише обслужващото властта сайтче Хюстън нет. Никой не ви взема на сериозно.
   • Зд
    Здрав
    2 0
    10:46, 23 мар 2020
    Ами защо пишеш тук като не ти пука за това сайтче. Психар си не маргинал.
  • 6
   Ян
   Янко Митев
   12 0
   18:38, 22 мар 2020
   Опрашват! Уважаеми журналисти японската вишна не дава плод! Само цъфти.Така че събират мед или опрашват.Решете сами?
   • Са
    Сара Бернар
    3 -1
    20:42, 22 мар 2020
    Уважаемите журналисти някои ги оТпрашва в тоя момент.Как да решат.
  • 7
   Пе
   Пехотинеца
   3 0
   09:22, 23 мар 2020
   Бяха 200 бр. посадени по времето на Г. Иванов. Окрадоха ги най-свирепо, като всичко в Хасково. Дано поне догодина имате какво да снимате.
   • Въ
    Въпросче
    2 -1
    10:47, 23 мар 2020
    А сега да видим кой ги окраде и кой има вишнева градина в узунджаксън.

  Хороскоп за 06.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Направете деня си приятен, като избягвате спорове и се въздържате от забележки. Открийте романтиката в живота си и й се насладете, каквито и въпроси да ви тревожат, ще отстъпят място на по-приятните изживявания. Предстоят ви придобивки, които ще променят бита ви.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се дразнете на онези, които не мислят като вас и с действията си внасят безпокойство в делника ви. Бъдете премерени в изказванията, сложете ред около себе си и ще си върнете настроението. Съмненията по отношение на конкретен проект или човек ще отстъпят място на осъзната позиция.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  В съчетание на полезното с приятното, ще изживеете деня си ползотворно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за общата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване. Добри новини.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес няма да се чувствате напрегнати, завладява ви спокойствие и оптимизъм. Действайте целенасочено, не толкова интуитивно, колкото разумно и последователно. Можете да се надявате на успех сред противоположния пол.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Няма да ви липсват съмнения към нещата, с които трябва да се занимавате. Съветваме ви да ги потиснете. Водете се от приоритетите си за деня. Така ще успеете да свършите всичко и да останете доволни от себе си. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Този ден ще е особено успешен за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творчество. Имате изострена визия за действителността, която претворявате доста сполучливо. Не позволявайте самовглъбеността ви да ви изолира прекалено много.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Очакват ви вълнуващи изживявания. Постигате с лекота целите си и се заемате с нови дела, които не са били планирани за този момент. Настроението ви е чудесно и с него ще сте отмора за всички около вас. Откривате възможност, която не сте забелязвали досега, и на която ще се посветите за в бъдеще.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Каквото и да ви притеснява, не изпадайте в униние. Изход се намира, стига да има желание. Не се задълбочавайте върху неща, които не са толкова значими и ще се забравят бързо. Очакват ви професионални и лични изяви, запазете енергията си и работете върху проектите си.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Някои от вас усилено работят по определена идея, в която виждат голямо бъдеще. Наистина вие се отличавате с оригинална мисъл, но и с ентусиазма да осъществявате идеите си, което всъщност е голямото ви предимство. Получавате покана за грандиозно мероприятие, едва ли ще загубите ако го посетите. Възможно е да срещнете човека, който отдавна сте търсили.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Работата ви днес може да бъде натоварена. Очакват ви много задачи, на които трябва да обърнете внимание. Бъдете концентрирани и съумявайте да реагирате на време. За предпочитане е да действате самостоятелно. Така ще успеете да свършите всичко, което сте планирали.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Доброто ви настроение и желание за общуване ще улесни познанствата, някои от които ще ги имате за дълго. Ролята ви на помирители е вашата мисия за момента и я следвате добре. Приятни изненади ще повишат настроението и ще ви карат да търсите нови предизвикателства, но не избързвайте с плановете си.
  06 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Повече успехи ще имате, ако пристъпите към задачите си грижливо и отговорно подредите програмата си за днес. Други ще пристъпят към поредните изпитания, свързани най-вече с професионалната им реализация. Ще избегнете грешките, ако по-малко се доверявате и следвате собствената си логика.
  06 авг 2020
  Последни новини