От х:

Днес в x:

11 °C

Пчели опрашват красивите японски вишни на „Ямача”

  В хасковския парк "Ямача", в района на монумента "Света Богородица" разцъфнаха красивите японски вишни "сакури". Те са засадени през 2014 година от посланика на Япония по повод откриването на Музея на древно тракийското изкуство до гробницата край село Александрово.

  Днес рояци пчели опрашваха цветчетата в слънчевия ден. За съжаление тази година няма кой да се радва на тази красота, тъй като паркът е безлюден поради мерките за борба с коронавируса.

  Haskovo.net

  Коментари в сайта (12)

  • 1
   Ал
   Ало Фотографа
   1 -8
   17:16, 22 мар 2020
   Кви са тия Аматьорски работи - купи си едно Макро-... Виж коментара
   • Бр
    БРАВО НА ФОТОГРАФА
    4 0
    06:06, 23 мар 2020
    Много красиви снимки.. До горния . Купуваш- снимаш и показваш. Мърморенето е излишно
  • 2
   Ст
   Стюардеса Веса
   15 -1
   17:21, 22 мар 2020
   Поне природата си взима глътка въздух когато ги няма хората.
  • 3
   С
   С
   13 -2
   17:23, 22 мар 2020
   Да не опрашват! Да се пребират по кошерите! Само по една пчела от кошер до най близкото дърво за прашец! Под карантин до края на лятото!
  • 4
   Vo
   VooDoo
   10 0
   17:49, 22 мар 2020
   Всъщност има кой да ги види. Възрастните хора който са на чист въздух им се радват. Ние младите по домовете дето си стойм за тяхно добро четем тази новина.
  • 5
   Ма
   маргинал
   6 -2
   18:20, 22 мар 2020
   Оффф, дреме ми какво ще напише обслужващото властта сайтче Хюстън нет. Никой не ви взема на сериозно.
   • Зд
    Здрав
    2 0
    10:46, 23 мар 2020
    Ами защо пишеш тук като не ти пука за това сайтче. Психар си не маргинал.
  • 6
   Ян
   Янко Митев
   12 0
   18:38, 22 мар 2020
   Опрашват! Уважаеми журналисти японската вишна не дава плод! Само цъфти.Така че събират мед или опрашват.Решете сами?
   • Са
    Сара Бернар
    3 -1
    20:42, 22 мар 2020
    Уважаемите журналисти някои ги оТпрашва в тоя момент.Как да решат.
  • 7
   Cl
   Claudia Klein
   0 -6
   00:32, 23 мар 2020
   Здравейте и добре дошли в глобалните кредитни услу... Виж коментара
  • 8
   Пе
   Пехотинеца
   3 0
   09:22, 23 мар 2020
   Бяха 200 бр. посадени по времето на Г. Иванов. Окрадоха ги най-свирепо, като всичко в Хасково. Дано поне догодина имате какво да снимате.
   • Въ
    Въпросче
    2 -1
    10:47, 23 мар 2020
    А сега да видим кой ги окраде и кой има вишнева градина в узунджаксън.

  Хороскоп за 31.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  31 мар 2020
  Последни новини