От х:

Днес в x:

13 °C

Пчели опрашват красивите японски вишни на „Ямача”

  В хасковския парк "Ямача", в района на монумента "Света Богородица" разцъфнаха красивите японски вишни "сакури". Те са засадени през 2014 година от посланика на Япония по повод откриването на Музея на древно тракийското изкуство до гробницата край село Александрово.

  Днес рояци пчели опрашваха цветчетата в слънчевия ден. За съжаление тази година няма кой да се радва на тази красота, тъй като паркът е безлюден поради мерките за борба с коронавируса.

  Haskovo.net

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ал
   Ало Фотографа
   1 -8
   17:16, 22 мар 2020
   Кви са тия Аматьорски работи - купи си едно Макро-... Виж коментара
   • Бр
    БРАВО НА ФОТОГРАФА
    4 0
    06:06, 23 мар 2020
    Много красиви снимки.. До горния . Купуваш- снимаш и показваш. Мърморенето е излишно
  • 2
   Ст
   Стюардеса Веса
   15 -1
   17:21, 22 мар 2020
   Поне природата си взима глътка въздух когато ги няма хората.
  • 3
   С
   С
   13 -2
   17:23, 22 мар 2020
   Да не опрашват! Да се пребират по кошерите! Само по една пчела от кошер до най близкото дърво за прашец! Под карантин до края на лятото!
  • 4
   Vo
   VooDoo
   10 0
   17:49, 22 мар 2020
   Всъщност има кой да ги види. Възрастните хора който са на чист въздух им се радват. Ние младите по домовете дето си стойм за тяхно добро четем тази новина.
  • 5
   Ма
   маргинал
   6 -2
   18:20, 22 мар 2020
   Оффф, дреме ми какво ще напише обслужващото властта сайтче Хюстън нет. Никой не ви взема на сериозно.
   • Зд
    Здрав
    2 0
    10:46, 23 мар 2020
    Ами защо пишеш тук като не ти пука за това сайтче. Психар си не маргинал.
  • 6
   Ян
   Янко Митев
   12 0
   18:38, 22 мар 2020
   Опрашват! Уважаеми журналисти японската вишна не дава плод! Само цъфти.Така че събират мед или опрашват.Решете сами?
   • Са
    Сара Бернар
    3 -1
    20:42, 22 мар 2020
    Уважаемите журналисти някои ги оТпрашва в тоя момент.Как да решат.
  • 7
   Пе
   Пехотинеца
   3 0
   09:22, 23 мар 2020
   Бяха 200 бр. посадени по времето на Г. Иванов. Окрадоха ги най-свирепо, като всичко в Хасково. Дано поне догодина имате какво да снимате.
   • Въ
    Въпросче
    2 -1
    10:47, 23 мар 2020
    А сега да видим кой ги окраде и кой има вишнева градина в узунджаксън.

  Хороскоп за 21.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви.С вроденото си великодушие ще отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към определен човек. Днес някой е приготвил чудесна изненада за вас. Не позволявайте да ви диктуват условия, които не са ви изгодни. Нуждеаете се от повече съсредоточеност и лесно ще се справите с трудностите.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Заемете се с дела, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Включете и приятелите си, като не забравяте и интимния си партньор.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Наистина успявате да подредите делата си така, че да не остане нещо, от което бихте могли да сте недоволни. В личен план се радвате на споделени чувства от страна на човека, с когото сте обвързани емоционално. Ще останете очаровани.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Любовта ще ви вдъхнови и подтикне към творчески подход в работата. Започвате нов проект, и ще се изненадата от добрия прием, на който ще се радвате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Имате възможности сред които можете да избирате и вие няма да се поколебаете да влезнете в ролята на онези, които решават вместо другите. Бъдете по-внимателни със здравето си и не го подлагайте на изпитания.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Бъдете старателни и с качествата, които притежавате, ще постигнете върхове. Вечерта с удоволствие ще се насладите на присъствието на човек, когото харесвате. Имате толкова неща да споделите, че нощта може и да не стигне.
  21 окт 2020
  Последни новини