От х:

Днес в x:

25 °C

Няма бомба в изоставения куфар, извадиха одеяло и дрехи

Изображение 1 от 2

  Изоставеният куфар в Харманли е обезвреден от сапьори, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

  Тази сутрин на съмнителния куфар се натъкнал автомонтьор, който го заварил на паркинга пред сервиза си, непосредствено до бензиностанция "Петрол". Майсторът, познат като Гошо Гумата, подал сигнал на спешния телефон 112 около 9 часа днес. На място пристигнаха полицаи и районът остана отцепен за повече от 4 часа.

  Дойдоха и служители на специализирано звено на МВР. Стана ясно, че от куфара е извадено одеяло и дрехи.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ча
   Чакала
   7 -2
   17:33, 20 фев 2020
   Не вярвам в Харманли да тръгнат да бродят терористи, и да слагат бомби в куфари.
  • 2
   Ми
   Михаля
   6 -1
   17:47, 20 фев 2020
   Ние пък бяхме сигурни,че има бомба,и се изнесохме цяло Харманли!
   • Ру
    Румен Радев - Резидент
    4 -5
    18:05, 20 фев 2020
    И аз напоследък взех да се излагам, та ще взема да си имигрирам в Рашистан........
    Там е любимият ми товарищ Решетников, който изгониха за антибългарска дейност... Не, че нямам да връщам рубли за Грипените и за това, че нито един път не докарах на власт руската партия БСП и не можах да опазя нито Божков, нито Банев, нито Ветко, нито Миню, нито Митю и др. - знайни и незнайни дейци от многобройната армия на престъпните, крадливи, корумпирани Червено-лиЛяви - лайняни отрепки...
  • 3
   Яс
   Ясен
   8 -2
   17:55, 20 фев 2020
   Смешници, за куфар с парцали , сума пара похарчиха.
  • 4
   Рт
   РТУ
   0 0
   10:48, 21 фев 2020
   Поне дрехите да бяха марка...че да има за какво...

  Хороскоп за 07.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
  07 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
  07 юли 2020
  Последни новини