От х:

Днес в x:

Жените са Паднали ангели в новата колекция на Faith In Fatih

Изображение 1 от 2

    Текстилни огледала и блясък в творенията на най-добрия млад дизайнер в България

    Модния бранд FAITH IN FATIH превръща жените в истински паднали ангели тази зима. Една колекция, истинско огледало на футуризма, която този сезон може да бъде видяна единствено в творенията на Фатих Осман.

    Вечерни рокли, бляскави материи и буфан ръкави могат да се видят в най-новата колекция на младия и талантлив дизайнер. Една завладяваща визуална хармония, с характерни форми и елементи. Черно, зелено, червено, сребристо и златно са преобладаващите цветове. Текстилните огледала, които присъстват в тоалетите, са истински хит в колекцията.

    Фатих Осман отново ни предлага една абсолютно нова концепция. „Исках да създам колекция, отразяваща съвременния гардероб. Да имаме вечерната, коктейлната визия и ежедневния тоалет. Колекцията е пътешествие сред различни елементи. А каква по-красива и необикновена реалност от падналите ангели“, споделя Фатих за своите творчески търсения. Дизайнерът прави един артистичен преразказ на футуризма, пречупен през актуалните модни тенденции.

    Фатих по елегантин начин провокира модните фенове с една по-лична колекция. „Паднали ангели. За всичко неопетнено в свят на охота и разруха. За всичко божествено, в света на неверието. За всичко ангелско, в градината на дявола...“

    Пътуване със стил, придружено от приемането на други светове като инструмент за писане на нечия лична история чрез облеклото - това е пътешествието, което Фатих Осман предприема и в мъжката колекция на бранда за новия сезон. Той фокусира падналите ангели върху мъжа и неговата неотменима индивидуалност. Ризите и панталоните са с интересни декорации и метални ефекти, превръщайки се в страници от един вълнуващ дневник, които да бъдат носени.

    Фотосесията към колекцията бе заснета в живописна кариера край град Кърджали, където това благозвучие между настояще, минало и паднали ангели беше запечатано в красиви кадри. Фатих Осман засне оше кадри с новите облекла на Faith IN Fatih в партньорство с певицата Диона.

    От тази година всички дрехи дело на Фатих Осман и бранда Faith In Fatih ще се предлагат в една от най-популярните модни онлайн платформи – Trendo.bg.


    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини