От х:

Днес в x:

Германия търси професионални шофьори

 От Бюрото по труда, Първомай уведомяват, че спешно се търсят 20 професионални шофьори за немската фирма DFA-Transport und Logistik GmbH,.

Условията, които компанията предлага са:

  • постоянна заетост – сключва се безсрочен трудов договор с
  • 6-месечен изпитателен срок;
  • осигурено е настаняване, като разходите за квартирата се поемат от
  • работодателя;
  • работното време е на пълен 8–часов работен ден, като допълнително
  • се заплащат извънредно отработените часове;
  • работата е от понеделник до петък, през уикенда се работи по
  • изискване на клиента;
  • минимално почасово заплащане е в размер на 10,55 евро за водачите на 4-осен камион и 11,55 евро на час за водачите на т.нар.”гондоли”, към което се прибавят законно установени добавки за извънреден труд и премии.

С желаещите представител на фирмата ще проведе интервюта за работа на 28 януари от 9:00 часа в сградата на ДРСЗ Пловдив, ул. „Самара” 7, ет.5. Преди това ще бъде направена презентация на фирмата.

Обява за работните места  е предварително публикувана под номер 491506 на сайта eures.bg. Отговорен съветник е Николай Митев.Кандидатства се с подаване на автобиография до отговорния EURES съветник, която може да бъде и на български език.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Шо
    ШОФЬОР
    1 -3
    06:37, 16 яну 2020
    Търсят метачи и миячи по 10евро на час взимат да караш 40 тона композиция па толко да да те тук взеха 100лв на ден да плащат там 160лв ама който иска да иде да пробва щом до тук са опрели пари не им се дават и на те и много е важно когато идете в чужбина във фирмата да няма българин или ром има ли пара няма Щото и Българи вече имат фирми там от парите на хората на времето га избягаха с куфарчетата.
    • Dr
      Driver
      5 -2
      13:59, 16 яну 2020
      Ко , Ко си написал ...................
      На теб и 10 лв. на ден ти са много.
  • 2
    66
    666
    0 0
    14:45, 16 яну 2020
    Колко първомайски момчета загинаха по европейските пътища прогонени от сегашната ни мащеха- държава?
  • 3
    Ве
    Ветеран
    1 -2
    15:57, 16 яну 2020
    Дривер ако си шеф и имаш камиони разбирам те не ти се дават 10лв на час тук ги взимаме бе отивай там за евро но всичко ти тройно по скъпо такива баламурници търсят рибки
    • Др
      Дривер
      1 0
      19:37, 16 яну 2020
      Запари ви под тлъстите задници и място не мое си намерите.Тройно по скъпи са Поршетата от Дачиите.И храната им по евтина,и заплатите десеторно по големи,а квартирите за шофьорите са за сметка на фирмата.И най важният коз с който ви цакат ,е пенсионна осигуровка върху реалният доход.А не като тука да ги осигурявате на минималната заплата,и на края взимал трихиляди лева заплата ,а когато се пенсионира ще му дадете 400-500 лв.пенсия която след 10-15 години ще се равнява на сегашната минимална.До 2022 г. на Германия ще са им необходими още около 300000 шофьори на камиони.Официално обявено от федералното правителство.Ето поради тази причина търсят и ще взимат.Защото плащат и осигуряват човешки условия на труд.Ценят човешкия труд.Това последното май беше ваш девиз.
  • 4
    Шо
    Шофьор.
    1 0
    07:43, 17 яну 2020
    Евтини са саламите по едно евро и други боклуци и яйцата и за тва всички от чужбина дето пестят като кучета са без зъби елате и тук работете на две работи пак ще вадите пари ама ВЕ там 8месеца стискания икономий и тук един месец издувания и пак нищо всеки е свободен да прави каквото си иска да си тук до семейството е безценно да ви пика.на еврата кучешки.
  • 5
    Шо
    Шофьор.
    1 0
    07:52, 17 яну 2020
    Всеки който е навън там са много хубави храните всичко и там е изкуствено хубото беше като кърищата бяха пълни с хора уборите пълни няма от къде вече истинско ама тук дпс ликвидира българите и спряха да ходят на къра и с правото си ако бяха вдигали от 89год заплатите както ся последните 8год щяхме да сме супер не да та лузгат немци или други ама тва беше в тъмните години хубо е в чужбина но да си родом от там инак не те смятат за човек кот да ми го хвалиш не е като да си си вкъщи
Последни новини