От х:

Днес в x:

Видимостта в Първомай е до 50 м заради мъгла

Мъгла ограничава видимостта до 50 метра в района на град Първомай, съобщава Агенция „Фокус“. Заради минаващата наблизо Марица, това е често явление през есенно-зимния период, но днес видимостта е по-ниска от обичайната. Изисква се изключително внимание на шофьори и пешеходци.

Мъглата е една от причините и за повишената запрашеност на въздуха, която след 10 януари е неизменно над допустимата граница. Днес към 9 часа PM10 е 93 µg/m³ при норма 50, а PM2.5 е 33 µg/m³, което е малко над референтната стойност.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Кь
    Кьорчо
    3 0
    15:48, 14 яну 2020
    Баах маа му. Тва ако не беше Агенция Фокус още щях да се чудя що нищо не ми се види
  • 2
    Пъ
    пътуващ
    7 0
    19:12, 14 яну 2020
    Ами като се изисква особено голямо внимание най-вече от шофьорите някой помислил ли е за тях да им нарисува бели черти по пътищата в града и околовръстния ,който е на снимката? Като гледам от 30г -не! Толкова ли е скъпа тая пуста боя, та не се намериха две баки ,за да улесните първомайци ,които молехте да гласуват за вас на изборите и вече ги забравихте,г-да управляващи?
  • 3
    Ка
    Кантонер
    3 0
    21:04, 14 яну 2020
    Ония мръсни,долни и загиващи капиталисти имат електронни информационни табла.Специално радио което се финансира от държавата,информира пътуващите за задръствания,трафик,заледени или заснежени участъци,за мъгла,дъжд,и всякакви евентуални препятствия по магистралите и пътищата.Иначе сме голямата работа.Българи юнаци,молите се за елементарна маркировка ,която е задължителна по ЗДП.После се сърдихте на чешкия скулптор Давид Черни.Според вас,прав ли е бил или не?
Последни новини