От х:

Днес в x:

12 °C

„Касъл Рок“ на Hulu - задължителен за гледане

Касъл Рок на стрийминг платформата Hulu  е вторият им сериал, който се превръща в планетарен блокбъстър (първият е „Историята на прислужницата“)! Базиран на герои и места, описани в романите на Стивън Кинг, филмът въплъщава в себе си ужасно много от света на майстора на ужаса, като го преплита по неописуем начин.

Историята

Първия сезон на сериала ни запознава с града, неговите обитатели и един мистериозен човек, който се появява и сякаш е въплъщение на дявола. Или пък е копие на друг човек от града. Или е нещо трето? Какво точно е той и защо е в Касъл рок? И какви са всички неописуемо странни неща, които се случват докато е наоколо?

Във втория сезон превключваме и поемаме в напълно нова история. Срещаме се с Ани и нейната дъщеря, които, както се очаква катастрофират на влизане в Касъл рок. Да, тя е медицинска сестра. И да, в даден момент ще се окаже най-големият фен на един роман от един автор. Да, познахте я. Това е Ани от „Мизъри“ на Стивън Кинг. Това е най-лудия герой в съвременната ни история. След малко ще направим сравнение.

Защо си струва?

Докато първия сезон започва добре и завършва изключително зле, то втория започва СЕНЗАЦИОННО, продължава умопобъркващо, прави брилянтна връзка със сезон 1 и завърша УАУ! А изпълнението на Лизи Каплан вече бе въздигнато на пиедестал от оригиналната Ани от „Мизъри“ (Кати Бейтс)! За нас, тази жена заслужава всички статуетки и изпълнението и е точно толкова силно (да не кажем повече!) от това на Елизабет Мос в „Историята на прислужницата“. И да, Ани е най-лудия герой, който сме гледали от ужасно, ама УЖАСНО много време насам. Тя е точно толкова луда (за да не кажем повече), колкото Хоакин Финикс в „Жокера“.

Защо би се колебал да започнеш „Касъл рок“ на Hulu, а не трябва?

Втората половина на първия сезон е разочароваща. Финалът е безумен. Да, ще го кажа… сериалът сякаш не свършва. Финал на сезона сякаш няма. Много трудно се навих да започна втори сезон, а това бе най-правилното решение в живота ми. Лизи Каплан (Ани) е нещо, което ще помня дъъъъъъъъълго! Втория сезон е пълен с убийства, пълен с лудост, пълен с обрати и неочаквани сюжетни нишки. Във втората половина от епизодите имаше един, който бе натъпкан с толкова екшън, че се зачудих КАК е възможно това в сериал.

Излезли сезони и епизоди до момента

До момента на публикуване на този материал са излезли два сезона. Всеки от сезоните е от по 10 епизода.

Къде може да го гледате?

Въпреки, че сериалът е продукция на Hulu, точно както писахме и за „Историята на прислужницата“ в България разпространителя му е HBO. Всички сезони са достъпни и на HBO GO.

Източник: http://cineboom.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
30 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
30 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
30 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
30 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
30 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
30 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
30 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
30 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
30 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
30 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
30 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
30 мар 2020
Последни новини