От х:

Днес в x:

-2 °C

Коледен конкурс "Моята коледна камбанка" организира Детски и младежки център

  Коледен общински конкурс "Моята коледна камбанка" организира ОП "Детски и младежки център" Димитровград.

  Целта на конкурса е да накара всяко дете, изработвайки своятa коледна камбанка, да се докосне до коледните празници, до добротата, до чистите и топли човешки взаимоотношения и до магията на святата Коледна нощ.

  Основен акцент на конкурса е осмисляне на свободното време на децата и откриване на съвременни техники в приложното изкуство, защото усещането при творческия процес е уникално. 

  В конкурса могат да участват всички деца и младежи до 18-годишна възраст от Община Димитровград, разпределени в четири възрастови групи:

  Първа възрастова група – до 7 години;

  Втора възрастова група – I – IV клас;

  Трета възрастова група – V – VIII клас;

  Четвърта възрастова група – IX – XII клас.

  Всяко дете има право да участва индивидуално с до 2/два/ броя творби.

  Всяка КОЛЕДНА КАМБАНКА трябва да бъде с височина 30 см. и с възможност за окачване /коледна камбанка с по-малки или по-големи размери ще бъде декласирана/.

  Всяка творба трябва да съдържа следната информация: трите имена на автора; клас и училище/школа; телефон за връзка.

  Няма никакви ограничения относно материалите, от които ще бъде изработена КОЛЕДНАТА КАМБАНКА. Те могат да бъдат – хартия, пластмаса, вълна, фолио, прежда, плат, стиропор, кадастрон, глина, дърво, светещи елементи, светодиоди и др.

  Срок за предаване на готовите творби: до 17.00ч. на 03 декември 2019г.  в ОП ”Детски и младежки център” ет.3, кабинет 5.

  Висококвалифицирано жури ще оценява творбите по следните критерии: сложност на изработка; естетичен и красив вид; цветови съчетания, цветова гама и хармония.

  Наградите са осигурени от Община Димитровград и ще бъдат определени за всяка възрастова група както следва:

  I място – 3бр. + поощрителни;

  II място – 3бр. + поощрителни;

  III място – 3бр. + поощрителни.

  Наградите ще бъдат грамоти и коледни изненади, които ще бъдат връчени на 10.12.2019г. от 18.00ч. в зала „Гросето“ на Община Димитровград.

  Всички наградени Коледни камбанки ще украсят сцената на Коледния концерт, а с останалите ще бъде украсена сградата на ОП ”Детски и младежки център”.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 05.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Успехите ви през този ден ще надминат и най-големите ви очаквания. Доволни сте от работата си напоследък, но днешният ден ще ви накара да се стремите към все по-големи върхове. Просто виждате възможностите си и търсите начини да ги осъществите. Дори това да не стане веднага, бъдете уверени, че съвсем скоро ще имате нови поводи за радост.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Следвайте програмата си, бъдете ясни, защитавайки позициите си и не допускайте съмнение относно намеренията си. Не се заемайте с прекалено много ангажименти, оставете нещата, които не зависят от вас да ги свършат другите. Приятна изненада от бързите промени около вас.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Откривате нови насоки за себе си днес. Денят ще е изразително успешен за бизнес начинанията ви. Осланяйте се на вътрешното си чувство и търговски нюх при взимане на важни решения, касаещи бъдещи проекти. Очертава се благоприятна възможност за съдружие с коректен и състоятелен партньор.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ще ви срещне с различни хора и случаи. Чувствате се на мястото си, защото имате желание да сте полезни, а и резултатите потвърждават това. Обърнете внимание на проблем, който вълнува близък човек. Изслушайте го и му изложете своето виждане, без да го укорявате. Това ще му помогне.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Осигурете си спокойствие, ако искате да се съсредоточите над въпросите, които очакват решението ви. Близките ще разберат потребността ви и няма да ви занимават с проблемите си. Добрите ви намерения прозират, за това и резултатите от труда ви ще са добри. Стъпка по стъпка отхвърляте задачите и вървите към целта си.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Дайте израз на вярата и подготвеността си, като оставите съмненията само за себе си. Така ще овладеете положението и ще спечелите на своя страна също можещи и финансово обезпечени партньори. Доброто ви отношение към някого ще го подтикне към себе изява и жеста ви ще се оцени. Здравословните проблеми ще отшумят.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отношенията с партньора ви създават проблеми, които ще ви тормозят през целия ден. Опитайте се да бъдете справедливи и разделете вината поравно. Стремите се към хармонични отношения, които на този етап ви убягват. Не насилвайте нещата, защото има опасност от раздяла. Погрижете се за изостанали задачи и не превръщайте в драма личните си неудачи.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Повечето от вас днес се заемат с въпроси, за които не са имали достатъчно време през изминалата седмица. Сега ви се отдава благоприятна възможност да сложите ред там, където ви е необходимо и вие едва ли ще я пропуснете. Прекалено емоционални сте в отношенията си с хората около вас, което може да стане сериозна причина за неразбирателства.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Уверени в силите си, ще подходите прагматично към решаване на професионален проблем. Няма да ви е излишна подкрепата на колегите, за това не я пренебрегвайте. Делово предложение ще ви ангажира с време за проучване на възможностите му. Сами преценете плюсовете и минусите, които то носи.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Интересите ви в конкретна сфера ще се задълбочат и развивайки се, видимо ще напредвате. Като цяло денят ви ще е по-ведър, присъствието на някого, когото харесвате ще внася допълнително стимул в делата ви и с желание ще търсите възможности за отмора. Ако сте естествени, ще ви бъде по-лесно.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Отлични възможности за професионално израстване ви предлага и днешният ден. Ако дадете всичко от себе си и избягвате всякакви недоразумения на работното място ще се радвате на блестящ успех. Разговор с важен за вас човек може да ви накара сериозно да се замислите над пренебрегван проблем.
  05 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Добре съзнавате сериозността на задачите си и пристъпвате отговорно към изпълнението им. Това ще повиши доходите ви, а с тях и удобствата в живота на семейството ви. Развитията в делата на близък човек ще внесат успокоение в душата ви. Подкрепа от приятел, която може да е и чисто духовна, но безценна за вас.
  05 дек 2019
  Последни новини