От х:

Днес в x:

11 °C

МОСВ обявява фотоконкурс „ПриРодоЛюбие в 4 сезона“, включва победителите в календар'2020

Министерството на околната среда и водите обявява фотоконкурс на тема „ПриРодоЛюбие в 4 сезона“. Фотографиите трябва да отговарят на едно важно условие – да отразяват красотата на родната природа през четирите сезона, да са актуални, заснети в България през последните две години.

Всеки участник може да изпрати до 4 снимки, като е желателно, но не задължително, те да са от различни сезони. Фотографиите ще се приемат до 25 октомври, включително. Снимките трябва да се изпратят на адрес moew@moew.government.bg. Всички, отговарящи на изискванията и допуснати до участие в конкурса снимки, ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на министерството.

На финала ще бъдат класирани по 3 фотографии във всяка категория – „Пролет“, „Лято“, „Есен“ и „Зима“, съответно с първо, второ и трето място. Творбите ще бъдат оценявани от жури с почетен председател министъра на околната среда и водите Нено Димов. Арт стойността им ще преценява професионалният фотограф Десислава Кулелиева. В журито ще има представители на пресцентъра на МОСВ, както и на дирекция „Национална служба за защита на природата“.

Резултатите ще бъдат обявени на фейсбук страницата до 31 октомври. Фотографиите, които бъдат класирани като победители, ще станат част от годишния календар на МОСВ за 2020 г. и ще бъдат експонирани в сградата на министерството.

Наградният фонд се състои от ваучери за първо, второ и трето място съответно на 5, 4 и 3 нощувки в посетителските центрове на МОСВ, които се намират в Аркутино, Камчия, Смолян, Батак, Предела, Огоста и Национален парк „Пирин“.

Целта на конкурса е да даде възможност на талантливи хора, вдъхновени от красотата на българската природа, да покажат способностите си и да изразят своята любов и респект към уникалните природни богатства, забележителности и биоразнообразие на Родината в различните сезони.

Регламент на фотоконкурс "ПриРодоЛюбие в 4 сезона"

Общи условия на фотоконкурса "ПриРодоЛюбие в 4 сезона"

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини