От х:

Днес в x:

Кандидатът за кмет Стефан Сабрутев: И пътища да правим, и проекти да развиваме, хора са нужни, за да съживим региона

Изображение 1 от 4

    На 13.10.2019, кандидатът за кмет на Община Смолян Стефан Сабрутев и кандидатите за общински съветници се срещнаха с жителите на с.Подвис и с.Търън.
    Пред дошлите на срещите Стефан Сабрутев заяви: "Време е Община Смолян да бъде управлявана с ясна и дългосрочна визия, каквато ние предлагаме. Необходима е промяна и ние ще работим така, че смолянчани да останат в нашата общината. И пътища да правим, и проекти да развиваме, хора са нужни, за да съживим региона."
    Кандидатите от коалиция БСП за България ясно заявиха своята подкрепа за селата, които през двата мандата на настоящият кмет са изоставени на произвола - без финанси, без поддръжка и дори без кметски наместници.  

    Жителите на Горна Влахово и с.Влахово също се срещнаха с кандидата за кмет Стефан Сабрутев. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“
    „Няма вариант кметът на една община, да не може да разреши проблемите на общината, стига разбира се, да има желание и компетенции.“ заяви Стефан Сабрутев.
    Хората споделиха, че се вълнуват от чистотата както в центъра, така и в отдалечените квартали, некачественото изпълнение на обществени поръчки, липсата на инвестиции, ниското заплащане и липсата на млади хора.
    На всички срещи в общината се поставят идентични проблеми, които очевадно имат нужда от адекватни решения. Те са показателни за състоянието на града, а следващото управление ще трябва да положи сериозни усилия, за да оправдае доверието на хората, като намери решения. 

    Предизборен щаб на „БСП за България“

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Още новини

    Последни новини