От х:

Днес в x:

Масларова за кметската надпревара в Хасково: Бомби няма да хвърляме!

Изображение 1 от 4

    „Бомби няма да хвърляме! Подхождаме реалистично“ . Така определи нагласите за предстоящите местни избори в Хасковски регион на БСП областният лидер на партията Емилия Масларова. Тя обаче не скри, че целите са взимане на кметски мандати в общините и поне двойно повече общински съветници от БСП в местния парламент на областния град.

    На пресконференция днес Емилия Масларова представи излъчените до момента от редиците на социалистите кандидати за кметове в общините от областта. Предстоят номинации по места и утвърждаване от Националния съвет на партия на кандидат-кметове в Стамболово, Маджарово и Минерални Бани.

    От утвърдените вече имена, в Димитровград в надпреварата за кметския стол влиза Георги Стайков, който работи в местното данъчно. По думите му това няма да попречи на отношенията му с настоящия му работодател Иво Димов от ГЕРБ, с когото в предизборната кампания ще са опоненти.

    Търговец на ценни книжа посяга към кметското място в Свиленград. 40-годишният бизнесмен Стамо Димитров е общински съветник в настоящия съвет на пограничната община.

    37-годишният магистър по финанси и банково дело и председател на партията в Симеоновград Никола Георгиев е кандидат-кмет там. 

    За кмет на Тополовград в надпреварата влиза агрономът Янко Илиев, който в момента се занимава със селскостопанска дейност, след дълги години стаж в сигурността.

    Юристката Надежда Колева е кандидатката на БСП в Харманли. В Община Любимец кандидатът е Владимир Бамбалов, а за община Ивайловград – Йордан Араджиев.

    Кандидатът за кмет на Хасково Коста Стоев, който е бил депутат във Великото народно събрание и сега отново се връща в политиката, но на местно ниво, обяви, че влиза в предстоящата кампания "мотивиран и с добро самочувствие".

    „Аз съм позитивен човек, който умее да обединява и е креативен. Умея да слушам хората и да нося отговорност за собствените си решения. Смятам че тези качества са необходими за бъдещия кмет на Хасково“, посочи банкерът и уточни, че му е трябвало доста време докато вземе решение да приеме номинацията. Той описа себе си още като човек, който има добри контакти с различни политически формации и прослойки, и отбеляза, че това се дължи на духа му на демократ.

    Като единствен опонент Коста Стоев посочи кандидатът на ГЕРБ. Вече Станислав Дечев посочи, че очаква позитивна кампания, без черен пиар. Подобна битка иска и Коста Стоев. Дори и в най-тежките си моменти, през целия си живот, съм демонстрирал, че съм позитиве. Това за мен е много важно. Определено заявявам, че моята кампания ще бъде позитивна и ще бъде насочена към ползите за хората, ако другите опоненти могат да посочат нещо по-добро, може би тогава ще имат право на внимание“., отбеляза той.

    В кандидат- съветническата листата на БСП в Хасково, която ще бъде представена тепърва, са съчетани опитът и младостта, посочи  още кандидат- кметът. И уточни, че в нея има интелектуалци, учители, лекари.

    „В тази битка ние искаме да надграждаме, няма да рушим“, обобщи Емилия Масларова.
    На базата на срещите с хората по мест, до 25 септември ще бъдат изготвени конкретните послания и приоритети за бъдещото управление във всяка една от общините, посочи още областният лидер.

    Красимира Славова
     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (18)

    • 1
      Пе
      Петя . Ч
      18 -11
      13:34, 9 сеп 2019
      Нашия кмет си е добар уредиме на работа аз сам си доволна секретарка сам в общтината и си працкам добре сам си белибанов сас теб сме твоията петя
      • Ку
        КУМГЕЙТ
        20 -6
        18:58, 9 сеп 2019
        Хасковлии не забравяйте КУМГЕЙТА защото идва следващия БАДЖАНАКГЕЙТ, и като ходите да гласувате не бъдете овце ами мислете кой е по добрия вариант за града.
      • 76
        768798
        11 -2
        22:29, 9 сеп 2019
        А ние Християн Комунистите
        сме я поставили другарката Масларова в списъка за Компостиране ,
        наравно с Боци Маймуната , Ахмет Паша и Сере-гей :)))
    • 2
      Ще
      Ще
      41 -4
      13:44, 9 сеп 2019
      Коя е тази мазна филия от долината на широките гащи т.е.якоруда да идва и да дава нареждане .да си ходи на село и да почва да си нижи тютюна щото за друго не става.
    • 3
      Пе
      Петя . Ч
      14 -18
      13:50, 9 сеп 2019
      Боже ако не е белибанов какво щте е хасково бе хор... Виж коментара
    • 4
      Пе
      Петия .чилова
      6 -16
      14:00, 9 сеп 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 5
      Пе
      Петия .чилова
      3 -16
      14:00, 9 сеп 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 6
      Ди
      Диневец
      14 -9
      14:00, 9 сеп 2019
      Комунягите от архангел Михаил Хасково да гласуват за Масларката а ние за наште съселяни.
      • 87
        8780
        8 -2
        22:34, 9 сеп 2019
        Като говорим за Комунизма ,
        Христос е бил Първия Комунист
        .....
        Той е издигнал принципите Свобода , Равенство , Братство , Справедливост и Да не се страхуваш да умреш за тях
        .....
        Ако си Истински Християнин трябва да имаш морала на Истински Комунист
        и Обратното - Ако си Истински Комунист , трябва да имаш морала на Истински Християнин
    • 7
      То
      Тото
      11 0
      14:48, 9 сеп 2019
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 8
      Ст
      Стар Хасковлия
      33 -3
      15:02, 9 сеп 2019
      Тази Масльонковица е най вредната реклама за БСП.С подобни изяви Коцето Стоев предварително е загубил в надпреварата. Такъв автогол може да му забие само "Б" отбора на комунистите а това е ГЕРБ. И тази дето му се е курдисала отдясно е същата "манджа". Рязаните братя ще решат избора ама и те казват "Йени бардак ески гювендии олмаджак". Демек нов бардак със стари курви не става. Коце , Коце къде ти беше акъла да се навираш в краката на бившите си партийни другари - тези дето сега се именуват "гербераси". Що не остави Минко да се пържи , а ти да гледаш сеира отстрани? Дали Коце Стоев или "Станислоев" Дечев това са двете страни на една и съща монета.Да почетем погребално Хасково и последния да угаси "ламБата" /бате Ламбо ела да удариш и ти едно рамо/.Да живеят дебилите те ще решат изхода от надпреварата в Хасково.
    • 9
      Па
      Партиен секретар
      11 0
      15:51, 9 сеп 2019
      Другите партии кога ще представят кандидатите си?
    • 10
      Ще
      Щерю
      21 -6
      16:24, 9 сеп 2019
      Тези старчоци от БСП си мислят, че като са взели двама младежи в партията да се снимат по конферении нещо ще се промени.
    • 11
      Ко
      Козлов
      17 -1
      19:17, 9 сеп 2019
      "Стара коза сака млад пръч"
    • 12
      Гу
      Губите по точки
      5 0
      23:50, 9 сеп 2019
      Юристи икономисти, банкери и бизнесмени. Социалисти та дрънкат, също като другарката Масларова!
    • 13
      Bl
      Blessings
      11 0
      06:35, 10 сеп 2019
      Такива като тая се появяват само по избори. През другото време си движат частния бизнес и се ослушват за нещо за крадене. Пълно посмешище.
    • 14
      Мм
      ММ
      7 0
      08:00, 10 сеп 2019
      Наглост , безочливост!
      https://www.starozagorci.com/news-25264.html
    • 15
      Го
      ГОСТ
      6 -2
      09:54, 10 сеп 2019
      Мазна муцуна е кандидатът на БСП, мести се от стол на стол, къде има за крадене, не се наяде, на оня свят ли ще носиш краденото
    Последни новини