От х:

Днес в x:

EVN ще ни слагат на режим. Репортери откриват търсен от полицията. Преглед на печата

Електроразпределителното дружество за хасковска област И ВИ ЕН ще ни слага на режим, информира вестник „Новинар Юг"Според прес-аташето Крум Косев, виновен е държавния орган-комисията по енергийно и водно регулиране която разпоредила тока да поевтинее. И Ви Ен искат да паднат и нощните тарифи. В 80 % от Европа ги нямало. Там няма и монополисти, като самите И ВИ Ен, ама това е друга тема

„Вадят 4 сантиметра кост от дроба му". Му – е 54 годишен хасковлия на име Халибрям Халил. Операцията е успешна. Докторът, който я е извършил получи още една невероятна история за внуците.

„Съдят крадец на самоличност „ четем на 3-та страница на Новинар-а. Пак там-задържаха 10 араби пробвали да влязат у нас. Добре че са те-да иска да влезе някой в България.

„Ивайловградчани не си харесват пощата". Хасковската полиция пък явно не харесва кмета на Узунджово-Ванчо Ванчев, и затова упорито отказва да го намери, въпреки че Ванчо идва на крака чак до Хасково, четем още във вестник „новинар Юг.

Темата четем в обширна статия във вестник „Хасковска Марица". Първенецът на Узунджово раздавал дърва на умрели. Това било доказано, но прокуратурата прекратява случая. Защото Ванчо Ванчев не могъл да бъде открит. Е, това сториха двама репортери.

„Ваня от Бисер разпродава всичко за да живее" Под челното заглавие, четем че жената с имплантирано сърце е принудена да продава движимо и недвижимо имущество за да си позволява лекарствата.

Темата на броя е: Хвърлят милиони на вятъра в Тополовград. Милионите са 20 и са за изграждане на пътна инфраструктура. Първия резултат от започнатите строителни работи е че някои останали без канализация. Края на строежите пък не се вижда.

И пак строежи: „Пускат избрани фирми да строят където им падне"-на 9-та страница. Кои и как-на 9-та. „Авджии скочиха срещу фотоволтаичен парк". Енергийния парк щял да погълне две ловни полета и да остави ловците без работа. Затова пък животните сигурно ще благодарят.

Благодарим и ние. Това бе по важното от днешния регионален печат. Спорен ден, от екипа на Haskovo.net!
Георги Христов
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини