От х:

Днес в x:

МВР пусна снимки на дрехите, открити край Негован

    От МВР разпространиха снимки на дрехите, открити край езерото на Негован, където преди няколко дни бяха открити разчленени две тела.

    Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по предоставените снимки могат, при гарантирана анонимност, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Съдействието им ще помогне за установяването на самоличността на жена, на предполагаема възраст 45-55 години, а мъжът - на възраст между 65 - 75 години.

    Към момента полицията работи по четири версии.

    Припомняме, на 18 август гражданин, разхождащ се в близост до езерото край Негован, се натъква на човешки череп и сигнализира полицията. Мястото веднага е отцепено и започна претърсване на района. Служителите на реда откриха първо останките на едно тяло, но в последствие и на второ.

    Какво се знае до момента:

    1. Убитата жена е между 45 и 55 години, а мъжът - на възраст между 65 - 75 години. Това предполага версия и за жертви баща и дъщеря.
    2. Телата на жертвите са били разчленени, а жестокостта на убийството говори на криминалистите за лична връзка между жертвите и убиеца.
    3. Останките от телата са поставени в найлонови торбички и хвърлени в бидони.
    4. В плик са прибрани и дрехите.
    5. Предполагаемият момент на смъртта е май месец, затова и полицията пита гражданите за липсващи техни близки и/или съседи от два месеца.
    6. В едно от телата е открит куршум калибър 22LR. Куршумът е типичен за спортни пистолети, както и за малокалибрени пушки.
    7. Намерени и части от нож, по които също може да се съди, че убийството е било предварително подготвено.
    8. Открити са и портфейл, в който няма лична карта, и ключ от автомобил "Рено".
    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини