От х:

Днес в x:

Завардиха Джебел за джигити, блъснаха крава в центъра на града

44 моторни превозни средства и 53 лица са били проверени в специализирана операция на РУ-Джебел за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Констатирани са 3 нарушения на ЗДвП, за които са съставени 2 акта и 1 фиш.

Катастрофа с крава на пътното платно на улица в Джебел е станала снощи около 21 часа. Животното било водено от 69-годишна, която го изпуснала от контрол и станал сблъсък с изчакващия лек автомобил „Пежо“ с 18-годишен водач. Повредени са били огледало и калник на колата. Произшествието е обработено по административен ред. На собственичката на животното са съставени актове по Закона за българските лични документи и по ЗДвП.

Нерегистриран мотопед е бил засечен от ардински полицаи в село Бял извор. 37-годишен се придвижвал с него вчера и бил спрян за проверка в 13,20 часа, при която се установило, че моторното превозно средства не е регистрирано. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Ардино. Образувано е бързо производство по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини