От х:

Днес в x:

Талантливият Иван Иванов завоюва награда за артистичност

    Специалната награда за артистично присъствие  спечели Иван Иванов от Първомай. Той се яви и участва в първото издание на фестивала за изпълнители на популярни песни „Звезди над Ловеч“.

    Младежът се представи с песента на Графа „Давам всичко за теб“ и влезе във финалната шестица на конкурса. В нея той се конкурираше с 4 гласовити момичета и само с още един младеж, представител на домакините. Любопитен е фактът, че Иван Иванов беше единственият певец от южна България сред финалистите. При изключително силна конкуренция той събра симпатиите на публика и жури и получи заслужени аплодисменти.


    Водещ на конкурса беше Драгомир Драганов, който представи нашето момче като бъдещ студент по поп и джаз пеене в Пловдивската академия.

    Проявата бе открита от председателя на журито – композиторът Иван Михайлов. Изпълненията бяха оценявани от професионалисти-музиканти. Гала-концертът на най-добрите беше подарък за публиката, а в него с изпълнения се включи и Драгомир Драганов.

    Победител стана 15-годишната Кристина Тодорова от Русе.

    Иван Иванов е познат на първомайската публика не само като певец, но и като китарист, танцьор и артист, част от театралния състав на ПГСС „Васил Левски“.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ар
      Архимед
      9 -1
      22:52, 20 авг 2019
      Това момче е самороден талант. Браво му и дано житейския път го изведе на творчески висоти.
      Поздравления и на родителите му които го подкрепят неотлъчно.

    Още новини

    Последни новини