От х:

Днес в x:

Тийнейджърка влиза в социалната мрежа през умен хладилник, след като и взеха всички устройства

Един от хитовете тези дни в Twitter е съобщение, пуснато от тийнейджърка в САЩ, използваща умен хладилник за достъп до мрежата, след като майка и конфискувала всичките и електронни устройства.

Става въпрос за 15-годишната Дороти, която прекарвала лятната си ваканция основно зяпайки екрана на телефона си и пишейки в Twitter под името @thankunext327. Поради притеснение от електронната ѝ зависимост, майката на Дороти решила да конфискува всички устройства, за които тя разполага. От младото момиче последователно били отнети компютъра ѝ, iPhone, Nintendo Wii U и Nintendo 3DS.

Така в отчаяните си опити да продължи комуникацията си в социалните мрежи, девойката прибегнала до услугите на умния хладилник LG в семейството.

Проблемите на Дороти, която тя споделя вече с медиите, започнали още на 4 август, след като докато готвела, разсеяна от телефона си, тя щяла да предизвика пожар. Ядосана майка и конфискувала телефона, но малко по-късно девойката публикувала през конзолата си:

"Напускам завинаги. Майка ми ми взе телефона. Ще ми липсвате. Плача. Довиждане"

Малко след нея очевидно през профила ѝ се включва и нейната майка, която пише:

"Видях, че Дороти използва Twitter на своята игра Nintendo. Този профил ще бъде закрит сега."

Упоритата тийнейджърка обаче не приключва тук.

"Здравейте. Майка ми ми взе телефона и моето nintendo ds, така че нямам друг избор, освен да използвам моята Nintendo wii. Благодаря на всички за подкрепата",казва тя в ново съобщение от 5 август, което е пуснато през функцията на Wii U за споделяне на изображения.

След като и това устройство било загубено, младата  Дороти стигнала до умния хладилник на семейството, чрез който информирала всички, че вече всичките и устройства са конфискувани от майка. Тук някъде вече историята става супер популярна, а в Twitter започва да се върти хаштага #FreeDorothy.

И в момента всички чакат тя да се включи отново от поредното ново устройство.

Източник: kaldata.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини