От х:

Днес в x:

6 °C

Фонтанът в центъра на Хасково пресъхна заради изгоряла помпа

Изображение 1 от 2

  Фонтанът в центъра на Хасково пресъхна, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Според бдителните граждани устройството не работи от няколко дни. Те се питат каква е причината за това, тъй като фонтанът до площад "Свобода" е едно от любимите места за престой на местните и предпочитано място от гостите на града.

  От Община Хасково обясниха, че фонтанът е пресъхнал заради изгоряла помпа. Чака се доставка на нова, което отнема време и ще бъде сменена, допълниха от администрацията.

  Малко по-късно от местната администрация допълниха, че помпата вече е доставена и монтирана, започнало и пълненето с вода и се надяват до утре следобед фонтанът да заработи.

  Междувременно е използван момента докато няма вода в съоръжението да се възстанови герба на Хасково, който е бил олющен.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Ми
   Михаил
   23 -8
   09:49, 29 юли 2019
   Изгоряла помпа хахаахха,Доставката от космоса отнема време.Как не ви е срам с такова оправдание!
  • 2
   Сп
   Спокойно
   18 -6
   10:03, 29 юли 2019
   Обявена е обществена поръчка.Предстои избор на фирма изпълнител....Нали така все отговарят?!
  • 3
   При 23 градуса вашия показва 32. Също като аптеката на пл.Спартак
  • 4
   Ат
   Атанасов
   11 -1
   11:29, 29 юли 2019
   А децата играят вътре и лампите вече са изпочупени :)
  • 5
   Ма
   Манго
   12 0
   13:09, 29 юли 2019
   Давайте по-бързо го напълнете че да има къде да се къпем и пикаем.
  • 6
   Сл
   Служител
   1 0
   08:28, 30 юли 2019
   Напълнихме го действайте .

  Хороскоп за 26.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Осигурявате си подкрепа за повечето си начинания през този ден, което ви стимулира да не се отказвате от нито едно от тях. Възможно е да срещнете трудности, но ако навреме ги споделите с околните, те ще намерят начин да ви съдействат. Бъдете по-деликатни в изказванията си относно въпрос, който особено вълнува ваш близък. Рискувате да го засегнете.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Едва ли ще позволите на някой около вас да ви притеснява освен, ако не се касае за нещо наистина важно. Имайте повече доверие на свой близък, което е решил да се заеме с нещо, което околните не одобряват. Радвате се на разбирателство в личен план. Отношенията ви с любимия човек напълно ви удовлетворяват.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Без да жалите силите си, ще се отдадете на поредното предизвикателство. Убедени сте в ползата от труда си и това ви мотивира допълнително. Ще ви потърсят за съвет и ще уважат мнението ви, което ще ви поласкае. Не пропускайте да уважите празника на близък човек, покажете му искреното си отношение към него.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за отношенията си с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно и да не се отчайвате след първата несполука.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви изпълнен с добро настроение ден. Заниманията ви ще са леки и не натоварващи. Успявате всеки спор да обърнете в шега, с което въздействате ободряващо на хората около себе си. На някои от вас им предстои пътуване, което ще бъде интересно. Обърнете повече внимание на децата днес.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Въпреки почивния ден посветете се на деловите си ангажименти и няма да съжалявате. Постигнатото днес ще бъде стабилна основа за бъдещото разрастване на фирмата ви. Освен това близките ви имат предостатъчно занимания днес и едва ли ви се разсърдят.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Постарайте се да не обръщате внимание на маловажните въпроси, с които се опитват да ви занимават околните. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което може да ви помогне да свършите важен ангажимент далеч по-лесно. Контактите ви днес ще са много ползотворни. Постепенно придобивате нужната ви увереност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Отдайте се на необходимата ви и заслужена почивка, освен, ако не решите да разнообразите деня си с кратко пътуване. Оставете ядовете за делника и бъдете внимателни, ако шофирате.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Водолей Семейната среда е от особено значение за вас сега. Тонусът, с който тя ви зарежда ви е жизнено важен. Ще изпитате интересни преживявания, ако се включите в една нова група.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Интересни събития свързани с ваши близки ще ангажират вниманието ви днес. Евентуалния им успех ви засяга непосредствено и ще доведе промяна на плановете ви за близките дни. Вие също можете да допринесете за него и най-вероятно няма да се колебаете дълго дали да го сторите. Оптимистичните ви очаквания са напълно оправдани.
  26 яну 2020
  Последни новини