От х:

Днес в x:

Таткото, съвкуплявал се с биологичната си дъщеря, я подготвял за живота

Състав на Окръжния съд в Стара Загора уважи искането на прокуратурата и наложи най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража на 40-годишния Стоян Владев от Казанлък, обвинен, че е се е съвкуплявал с биологичната си дъщеря през последните 3 години. Сега момичето е на 13 години. Мярката може да се обжалва пред Апелативния съд в Пловдив.

Заседанието протече при закрити врати заради изнасянето на интимни подробности от живота на детето. На него обвиняемият бил представляван от служебен адвокат. Той поискал домашен арест с аргумента, че вече бил проумял нередността на извършеното от него, но трябвало да се грижи за стария си баща. Преди това обяснил пред съдия Тоньо Тонев, че така постъпвал с дъщеря си, за да я подготви за живота, но отрекъл да е постигал интимностите насила, както е според новото обвинение на прокуратурата към него, съобщава в. "24 часа".

Думите му звучали подредено, но съдът назначи психиатрична експертиза на обвиняемия, която в хода на досъдебното производство трябва да установи дали той е вменяем и може да отговаря да постъпките си през закона. В същото време с детето ще работят психолози.

В съда станало още ясно, че преди да се разделят, биологичните родители на насилваното момиче, които са музиканти, живяли няколко години заедно с детото в Англия. Там Стоян пускал на дъщеря си редовно порно филми. Бащата започнал да посяга на дъщеря си след завръщането им от Острова, когато с майката се разделили. Като баща, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни дъщеря му да живее при него. Даже малко преди да бъде арестуван миналия четвъртък той бил с дъщеря си на море.

Бащата е задържан по сигнал на майката на детото, с която той живеел на семейни начала без брак, преди да се разделят. Тя научила какво се случва с дъщеря й едва преди 2 седмици. Момичето неочаквано пропушило и първо споделило проблема с класната си ръководителка, която съобщила на майката.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини