От х:

Днес в x:

Рок концерт на „Кикимора” и Държавната опера на финала на „Хасково срещу дрогата”

    С рок фест с участието на легендарния китарист Николo Коцев и рок група "Кикимора" със Симфоничния оркестър на Държавна опера - Стара Загора завърши инициативата „Хасково срещу дрогата 2019“. На сцената в зала „Дружба” бяха изпълнени хитове на “Дийп Пърпъл” и “Рейнбоу”, които изправиха на крака пубиката в Хасково.

    Междувременно посетителите на рок концерта имаха възможност да си закупят благотворително тениски с надпис “Хасково Рок". Със събраните средства ще се закупят музикални инструменти за талантливи деца от Хасково, занимаващи се в смузика в местни школи.

    Седмичната кампания „Хасково срещу дрогата 2019” е по повод Международния ден за борба с употребата и разпространението на наркотици - 26 юни. Инициативата за провеждане е на община Хасково, Превантивно-информационен център по наркотични вещества към Младежки център – Хасково, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ив
      Иво
      1 0
      10:41, 1 юли 2019
      Не зная КОЙ е договорил това озвучаване? В залата от симфоничния оркестър не се чу нищо, с изключение на една песен/ към края/! Щрайх, духови инструменти, тимпани..... нещо се свири там, зад групата , което си остана за тях, а озвучителят така и не си направи труда да се " поразходи " из залата, за да види / чуе - ако това му се отдава?/ какво става там и как е баланса! Можеше и да изпрати някого, ако толкова не му се отделяше от пулта! С едно изречение - ОТВРАТИТЕЛЕН баланс на звука , китаристът свири пасажи, които " потъват " незнайно къде и до публиката достигат някакви части от всичкото....Същото и с клавишните инструменти! Човече - озвучител, направи си труда да чуеш реалния саунд в залата, но не когато е празна, а КОГАТО ИМА В НЕЯ ХОРА!!! Защо именно тогава - понятно е за всички, но като гледам/ слушам, не и на теб ! Жалко за проваления концерт - за мен той беше такъв!
      • Ma
        Manowar
        0 -1
        12:47, 1 юли 2019
        Озвучението беше предвидено за площадка Спартак не за зала Дружба.
    • 2
      Ив
      Иво
      0 -1
      14:32, 2 юли 2019
      Manowar, няма такова нещо като озвучаване на площадка , озвучаване на спортна зала ! Озвучаването е едно - боксове - баси, средни и хорни, стъпала, миксери и периферия - ефекти, лимитери, еквилайзери и пр....! Апаратурата му беше достатъчно мощна и за зала и за открито! А и ако си чел внимателно - не пиша, че е нямало мощност - нямаше НИКАКЪВ БАЛАНС! Баланс - това беше проблема! Не зная с какво се занимаваш и дали музиката ти е професия, или хоби, но не пиши подобни неща, ако не си наясно с нещата! Това беше от страна на озвучителя или пълна незаинтересованост от това - какво чуват хората в залата, или пълна неграмотност относно това - как трябва да се прави едно озвучаване и как се работи по време на концерта ! И само да ти потвърдя казаното от мен - на следващата вечер същото лице, което направи озвучаването на концерта в Хасково, озвучаваше концерта на духовия оркестър в Димитровград и звукът беше наред! Ама ще ти кажа защо - един човек / син на Стоил - един бивш барабанист от града Ви - Хасково/ се беше намесил! Човекът точно 4 пъти/ в продължение на 20 мин./ обиколи целия площад за да види къде как се чува и съответно какво трябва да се направи ! Значи ако някой има желание и ПОЗНАНИЯ, нещата се получават. Между другото за същия човек, който оправи саунда на духовия оркестър ми казаха, че работел към Пайнера. Не слушам чалга, да не си мислиш, че нещо се мъча да им правя активи , просто отбелязвам, че който може - прави нещата! С поздрави!
    • 3
      Го
      Гоги4а
      1 0
      20:55, 4 юли 2019
      Е как да озвучи като използваше само външна саунд карта за компютър :)
      Некадърна работа. Общината се осра пак!
    Последни новини