От х:

Днес в x:

Хасковлия: шофьори превземат тротоара до Градската градина

Изображение 1 от 3

    За поредно нагло паркиране на тротоар до Градската градина в Хасково сигнализира читател на Haskovo.net.

    "Ежедневно наблюдавам напречно паркиране върху упоменатия тротоар без да се оставя място за преминаване на пешеходци. В много дни дори се оставят автомобили с табели, че се продават, които също биват паркирани напряко.", пише хасковлията.

    Той настоява компетентните органи да вземат мерки и да си изпълняват контролните функции, въдворявайки ред в движението и паркирането в града.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (15)

    • 1
      Не
      Недоволен
      20 -7
      10:13, 8 май 2019
      Той човека така е свикнал на село.....
    • 2
      Aa
      AA
      23 -2
      10:20, 8 май 2019
      Учудвам се , как на това место има само една кола . Там винаги е пълно с коли .
    • 3
      Ба
      Бат Кольо
      14 -3
      10:22, 8 май 2019
      Проблемът със неправилното паркиране е повсеместен.Но като всяко нещо ,и той си има разрешение.
      Все даваме пример със Германия - примерно.Там наистина няма такава идиотия.Но не защото германците са супет-шофьори - не.Истината е, че има КОНТРОЛ.
      Тази простичка дума, разрешава голяма част от проблемите.
      Г-н Рановски,ако мога да се обърна към Вас - ако Вашите подчинени започнат да си вършат служебните задължения, няма да има такива ситоации.Все пак, тротоарите са за пешеходчите.
      И едно пожелание, към Общинска полиция - дерзайте!
    • 4
      Ни
      НикМик
      19 -7
      10:29, 8 май 2019
      Ясно ср вижда как е поставен бордюра - легнал, както се поставя за лесен достъп пред гараж. Следователно местата там са предвидени за паркиране
    • 5
      Гр
      Градския градинар
      7 -3
      11:02, 8 май 2019
      Прав си. Това е предвидено за паркинг на кръчмата в градската градина.
    • 6
      ВС
      В случая грешката е вярна!
      10 -4
      11:40, 8 май 2019
      Това там не е тротоар, а изрично е направено ниско и полегато, за да се паркира. Пеша може да се мине по отсрещния тротоар или през самата градина, която е своеобразна пешеходна зона. Ако искаха да е тротоар, щяха д аго направят с високи бордюри. Питайте общината, там ще потвърдят, че е направено с цел паркиране на автомобили!!!!
    • 7
      11
      112д
      8 -1
      12:27, 8 май 2019
      Пред блока на бившия супер освобождение е невъзможно да се мине по тротоара заведениетое превзело всичко на платното е пълно с коли на клиенти откъде да вървят хората общинска и кат да си свършат работата
    • 8
      Пе
      Петър
      7 -2
      12:40, 8 май 2019
      Кой па ви каза, че тва е тротоарно място ?
      Това е място предвидено точно за спиране на коли. Направете справка преди да пускате сигнали.
      Коли винаги има както този, така и от другия край, та чак до края на улицата (до Сити Парк). Много от посетителите на парка паркират именно там.
      Поредният идиотизъм на някъв си хасковлия....
    • 9
      На
      Нар
      1 0
      14:22, 8 май 2019
      До зала спартак оградата ще пада, на кръстовището малко по нагоре преди Г. Кирков, оградата ще пада.. Никой не я вижда.. Вашите деца вървят там всеки ден към залата.. То на тротуарите е опасно за хората по добре по платното да вървят и те.. Да стане смесено движението в община Х.
    • 10
      Ма
      Майка с дете
      7 -4
      14:57, 8 май 2019
      А извинете къде да спра колата след като искам да ида в парка? Не разбирам как винаги ви пречи нещо? Да я паркирам на небето ли? Още повече, че там не пречи на никой колата. Лично след като спра с колата, излизам да огледам и на никой не пречи. Дори на отсрещните сгради и да имат гараж могат да си вкарат или изкарат колите.
      • Ва
        Васко
        8 -1
        15:27, 8 май 2019
        Това там, че е за паркиране, за паркиране е. Някой просто се е заял безмислено. Обаче ходете и до парка с децата пеша, а не само в парка. Никакъв смисъл няма да се ходи с колата в парка, освен ако не живеете на другия край на града /той не е и толкова голям/. Ходенето пеш е полезно е за здравето. Защото 80 % от децата са с наднормено тегло клонящи вече към втора степен на затлъстяване - още от 1-2 клас!! Сутрин от 7:15 до 8:00 е някакъв ужас по улиците, защото видиш ли всеки трябвало да си закара детето на даскало с колата. Да не говорим за шофьорските и паркинг уменията на повечето мами /има и доста добри шофьори сред тях, но са изключение/. Преди години ходехме пеш на училище, въздухът беше една идея по-чист и бяхме доста по-здрави като деца от сегашните. Имаше по 1-2 дебели в целия випуск и всички им се подиграваха.
    • 11
      Гр
      гражданин
      3 -2
      16:10, 8 май 2019
      Една майка с дете се оплаква , че не може да паркира никъде , за да стигне до парка.
      Друга майка с дете ще се оплаква, че не може да мине, тъй като някой е паркирал.
      Трета ще се сърди за някаква още по-голяма глупост.
      Приемните часове при Арменския поп са петък следобед по никое време.
    • 12
      Ив
      Ив
      0 0
      17:37, 8 май 2019
      На Георги Кирков отсечката от НОИ до бивш ето ОСО е постоянно пълна паркира ли коли . Покрай зала Спартак е същата ситуация, но на никой от общинска не им пука. Обаче на Кенана редовно се проевяват
    • 13
      Ма
      Майка с дете
      3 0
      18:58, 8 май 2019
      Васко, предлагам ти да идеш пеш с малко дете от Орфей до Градската градина. Знам, че ходенето с крака е полезно и го практикувам, но понякога колата е неизбежна, особено с малки деца. Най-малко като напълниш багажника с топки, колела, играчки и др. ;-)
    • 14
      Fu
      Funky
      2 0
      19:41, 8 май 2019
      Добре и да не е замислено за паркиране, къде аджеба аз да паркирам колата??? На булеварда ли да разтоваря от багажника за 3 деца колело, кънки,ролери, скутер и т.н. или всичко това да го мъкна от другия край на града на гърба си???
    Последни новини