От х:

Днес в x:

Задържаха мъж с фалшива шофьорска книжка, харманлиец потроши кола и избяга

29-годишен водач на лек автомобил Ланчия е спипан с фалшива шофьорска книжка от симеоновградските полицаи, съобщиха от областната дирекция на МВР. При проверката, мъжът от село Александрово представил шофьорска книжка – гръцки образец, която се оказала неистинска.

През почивните дни са заловени и двама водачи в нетрезво състояние. В Хасково и в село Горски извор са спипани мъже на 34 г. и 42 г., управляващи колите си съответно с 1,36 и 1,57 промила алкохол в кръвта. Задържани са до 24 часа.

54-годишен харманлиец се издирва за хулигански прояви. Тази сутрин в 0:45 часа в Районното управление в Харманли е получен сигнал за разпра между две групи мъже. По време на спора, издирваният с ритници и камъни нанесъл удари върху лек автомобил „Нисан“, паркиран пред игрална зала на улица „Ханска“. Колата е със счупено панорамно стъкло, огънати задна дясна врата и заден десен калник. След вандалската проява, мъжът избягал. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по издирването му продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини