От х:

Днес в x:

15 °C

Приключи сагата с аварийните кладенци и водопроводи за водата в Хасково

Строителството на двата водопровода и 8-те кладенеца за аварийно водоснабдяване на Хасково приключи, съобщиха от общинската администрация.

От месеци първите четири кладенеца в северна зона са готови и са предадени за експлоатация на ВиК -Хасково. В началото на месец април е минала приемателната комисия от ДНСК за акт 16 за водопровода от „Северна зона“, очаква се издаване на Разрешение за ползване.

Трите кладенеца в „Източна зона“, кладенецът в Узунжово и водопроводът на ул. „Бачо Киро“ имат издаден акт образец 15, което означава, че е приключило фактическото строителство на обектите. Предстоят процедури, свързани с държавни регламенти за разрешителни режими, като например за учредяването на санитарно-охранителни зони и издаване на разрешителни за ползване.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  .......И ще пием вода от чешмата....!?
  • Ке
   Кенанския Маймун
   3 -5
   16:24, 25 апр 2019
   Няма да миришете на Спарени гъзове , като влезете в Избирателната Секция :))
 • 2
  Ке
  Кенанския Маймун
  1 -6
  16:23, 25 апр 2019
  Обичам Джолан , Аллах и Боци Маймуната - тех... Виж коментара
  • Ро
   робин худ
   8 -2
   17:52, 25 апр 2019
   абе,маймун.Отърви ни от своето просташко присъствие тук.На никой не са му потрябвали тези простотии,които пишеш.Ти си най-голямото прасе,и сигурно си някой селяк,иначе щеше да уважаваш и хасковлии и себе си.
  • Ке
   Кенанския Маймун
   3 -5
   18:11, 25 апр 2019
   Пра-Баба ми Калина е родена в град Хасково на деня на Освобождението му от Турско робство ,
   а нейни син , Дядо ми са го били 2 пъти
   - единия път Фашистите като Комунист (член на БКП от 1922 до 1955)
   - а други път Комунистите че бил "Комунист с дребно-буржоазно" мислене - След като го били втория път са го канили да се върне пак в БКП ( и се извинявали 1956 )
   ....
   Така че при мен шебеклъка и опозиционрството са "Християнско-генетични" :))
 • 3
  Ко
  Котето
  2 -3
  20:23, 25 апр 2019
  С новите кладенци ще разредим урана и дозата, която е в момента в една чаша ще се достига с чаша и половина от новите кладенци. Какъв е смисъла от упражненията? Нормалните хора пак няма да пият от чешмата. Урана пак ще си е там, само малко по разреден.
 • 4
  Ба
  Бащата тиква
  4 -2
  20:52, 25 апр 2019
  Еееее ние забравихме, че ще се решава проблема. Кой сега ще ни каже с името си, че всичко вече е безопасно за Хасковлии!Кой?! Да , са ама....
 • 5
  Ре
  реалист
  0 0
  03:06, 26 апр 2019
  Сагата със строителството приключва, ама сагата с урана тепърва ще започне, защото те милиони ще са хвърлени на вятъра... Хасковска област е уранова и да копаеш нов кладенец до тоя де ще закриваш е огромна тъпотия...
  Всички сме убедени, че вече ще пием "чиста" вода, поне докато не отшуми сагата с изхарчените милиони.
 • 6
  Ма
  мария
  0 0
  21:30, 28 апр 2019
  Проспаха урана а сега ще го промиват.
  Водата в кладенците била чиста , а водата в тръбите не ЗАЩО ЛИ???
  Тя затова е скъпа защото е обогатена.

Хороскоп за 15.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете отзивчиви към онези, които открито ви се противопоставят и отхвърлят идеите ви. Събитията ще докажат правотата ви. Имате да свършите далеч по-важни задачи днес. Работете върху текущ ангажимент, от който ще получите значителни средства. Ще бъдете улеснени и от добро развитие на личен въпрос.
15 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
15 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните. Благородните ви стремежи са прекрасни, но реалността може сериозно да промени плановете ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Радвате се на добро настроение за работа днес. Приятното ви държание предразполага хората към вас, затова не е чудно че успявате да свършите повече в сътрудничеството си с околните, отколкото сте планирали. В личен план ви очакват изненади, но такива от които ще останете доволни. Вечерта сте в центъра на весела компания.
15 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се радвате на засилен интерес от страна на професионалното си обкръжение. Ако се представите добре в проекта, в който участвате, ви очакват делови предложения. Работете и не изпадайте в заблуди по отношение на собствената си значимост. И вие като всеки друг сте на тази земя, за да се развивате и ставате по-добри.
15 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас.
15 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ще работите, като заложите на творческите си идеи и общувайки с подходящи хора ще постигате синхрон в действията. Така е, когато срещате разбиране. Обстоятелствата ще ви позволят да извлечете максимума на момента, което ще ви направи финансово независими. Все пак бъдете овладени и не позволявайте на емоциите да помрачат устрема ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Отношенията в семейството ви са сложни и колкото по-бързо осъзнаете, че противопоставянето на решенията на близките ви вреди на климата, толкова по-добре за всички вас. Научите ли уроците си, търпението ви ще бъде възнаградено. В интимните си отношения ще спечелите повече, ако сте естествени.
15 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е да останете изненадани от нечие поведение или друго събитие. Приемете търпеливо предизвикателствата и не позволявайте на нищо и никого да спре устрема ви към целта. Не се предавайте, ако срещнете препятствия по пътя си. Ще получите повече от живота, стига да сте наясно с желанията си.
15 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
В случай на нужда потърсете съвет от специалист, било в служебен, личен или социален план. Ще си спестите ценно време и нерви, защото е ясно, че не може да знаете всичко. Дискретността ви по отношение на нечия връзка ще помогне, но вие бъдете искрени с партньора си. Ако имате съмнения ги споделете.
15 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете максимално съсредоточени в работата си днес и не обръщайте внимание на онова, което се говори около вас. Ще изгубите твърде ценно време в празни приказки, което след това трудно ще наваксате. Можете спокойно да се доверите на мнението на близък приятел по особено личен за вас въпрос.
15 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Работите върху конкретни дела днес. Към част от тях от дълго време се стремите, затова няма да е чудно, че ще останете доволни от себе си. Печелите време относно професионален проект, който сте започнали. Имате нужда от разтоварване и приятни емоции. Обградете се с близки хора.
15 ное 2019
Последни новини