От х:

Днес в x:

-4 °C

Търсят кой ще ремонтира спортна зала „Младост“ за 100 бона

Голям ремонт започва в спортна зала „Младост“ по спечеленият от общината проект, финансиран със 103 хил.лева. по „Красива България“ на Министерството на труда.

Вече е обявена и обществената поръчка.

След ремонта масивната сграда, където тренират борците на Хасково от клуб „Ангел Войвода“, почти няма да остане кътче, през което ремонтната бригада да не мине, е видно от описанието на заданието.

В момента сградата е в окаяно състояние, преди години при по-силен дъжд и прокапваше в залата, където спортистите са на тепиха, но там вече беше направен ремонт.

След реновирането тренировъчната зала ще има ново ПВЦ подово покритие, сегашната дървена кабина за треньор ще бъде подменена с алуминиева, предстои шпакловане и пребоядисване на стените и таваните в сградата. Основен ремонт предстои на санитарните възли и мокрите помещения и на двата етажа в зданието.

Срокът за подаване на оферти е втори май.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ян
  Янко Митев
  5 -3
  16:05, 10 апр 2019
  Ха! Зала Младост не е ли в Димитровград...борците не тренират ли в Дружба?
 • 2
  Ян
  Янко Митев
  5 -2
  16:08, 10 апр 2019
  Извинявам се това става въпрос за залата на спортното училище.
 • 3
  Въ
  Въх въх
  8 -1
  18:22, 10 апр 2019
  щом е с обществена поръчка не чакайте да стане в близките 2-3 години. Кмета е калпав а сервитьорката на гела жената още не е решила кой ще ремонтира. Пък и защо ли да ремонтира. ТъПакова това не го е искала. Я марш веднага в кабинетчето , Добри .
 • 4
  Аз
  Аз
  6 0
  00:12, 11 апр 2019
  А стадиона окаяно то състояние на стадиона кога ще се промени... Така е вече 2години..
 • 5
  11
  111111
  5 0
  09:05, 11 апр 2019
  Майчината фирма на делян а той ще работи общ работник да си плаща наема

Хороскоп за 24.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще работите по идеите си, оставяйки зад себе си всичко, което не стои на дневен ред. Ще се почувствате добре и от вниманието и подкрепата на специални за вас хора. В домашна обстановка ще обсъждате семейните дела и заедно ще планирате бъдещите си планове. Денят е специален за влюбените, изненадайте приятно любимия си човек.
24 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С навременните си решения и действия ще ускорите работата си по приключване на семеен или друг важен за вас въпрос. Имате опит с подобни натоварвания, но умората няма да ви подмине. Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора, най-вече на близките ви, за това не допускайте здравословните проблеми да ви повалят на легло, вземете мерки.
24 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
24 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Самостоятелната ви работа и всичко, свързано с нея е на път да ви донесе очакваните придобивки. Деловите контакти ще ви позволят да напреднете в дейността си, приятелите също ще са налице, в случай, че ви потрябват. Очертава се ползотворен ден за повечето от вас. Подкрепете благотворително подета инициатива.
24 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Има какво да събужда у вас недоволство, както в служебен план, така и в личните ви дела. Професионалното ви отношение към работата не винаги съвпада с представите на другите за нея и това води до разногласия. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви създават излишно напрежение.
24 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вслушвайте се във вътрешните си усещания и няма да останете подведени. Водени от интересите си ще предприемете стъпки в тяхна защита, което включва и среща с нови партньори. Не бързайте да поставяте условия, внимателно изслушайте аргументите на другата страна и тогава вземете решение за себе си.
24 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В подкрепа на намеренията си да загърбите миналото, което ви носи тревоги, ще търсите нови източници на вдъхновение. Със силното присъствие на някой специален за вас човек ще подобрите самочувствието и настроението си. Заедно ще се чувствате добре, а защо не и нещо повече?
24 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Денят ще е разнообразен на събития. От вас зависи дали ще го направите интересен и приятен. Деловите проблеми ще ви потърсят за да внесете повече яснота в отношенията си.
24 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Изясняване на спорни въпроси ще ви поставят в условия да вземете бързи решения. Отхвърляйки деликатната част от работата си, ще помислите за по-приятни занимания, без да пренебрегвате задълженията си. Финансовите ви дела търпят развитие, за повечето в положителна посока.
24 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви е зареден с много напрежение, затова се опитайте да релаксирате. Спокойно посрещнете всяко предизвикателство и отвърнете с хладнокръвие и усмивка. Това ще дестабилизира отсрещната страна.
24 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Нямате нужда от допълнителен стрес. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите, че света около вас съвсем не е лош. Отдайте се на чувствата си без да анализирате и пресмятате.
24 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
24 яну 2020
Последни новини