От х:

Днес в x:

19 °C

Читател сигнализира за нов строеж до улица без тротоар в Хасково

  За нов строеж край улица в Хасково сигнализира читател на Haskovo.net. Той уточни, че имотът се намира край главната „Ястреб” в квартал „Република” и по този начин не остава тротоар за придвижване на пешеходци.

  Видимо от снимките там се издига ограда на съществуващ имот. Тя обаче е непосредствено до пътното платно, което направило впечатление на преминаващите.

  Подобна беше ситуацията със строеж на улица „Одрин” в Хасково, където хасковлия строи магазин и офис върху частния си имот. За постройката там е издадено разрешително за строеж, каквото вероятно има и собственикът на парцела в „Република”, коментираха живеещите в района.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Ма
   МАНГО
   59 -3
   14:28, 4 мар 2019
   Хрантутниците от общината ако ги мързи да станат от стола си, нека си пуснат /ако знаят как/ google maps.
   Там много добре се вижда строителството - законно и незаконно. Па макар и към 2015г.
  • 2
   Хм
   хм
   55 -2
   14:55, 4 мар 2019
   Бахти не годниците хлиебарки община хасково къде сте..????
  • 3
   Ха
   хасковлийка
   60 -1
   16:10, 4 мар 2019
   Ако аз започна да строя на уличното платно, веднага ще се озоват и ще ми връчат заповед за събаряне и парична глоба, но..... там, в махалата може.... вероятно нов магазин.... бизнеса им е много успешен ... контролните органи получават нужното и подминават...
  • 4
   Гр
   гражданин
   52 -1
   16:36, 4 мар 2019
   За ;братята'роми може ,защото после идва Хелзинският комитет и ....А освен това идват и избори и трябва да се гласува правилно.
  • 5
   St
   Stroej
   24 -16
   16:46, 4 мар 2019
   Общината какво казва, този дето строи какво казва, хората какво казват, каква ви е проверката на фактите. Нищо сериозно няма в написаното. Излагане и то пълно. Всичко е на принципа - една жена на опашката ми каза. Що за „журналистика” е това
  • 6
   Ке
   Кенанския Маймун
   41 -10
   18:40, 4 мар 2019
   Тва не е незаконен строеж , а Център на Партия ГЕРБ
   за обучаване на млади политици от малцинствата :))
  • 7
   Г-
   Г-н Михайлов
   38 -3
   19:35, 4 мар 2019
   "Републиканците" са главният електорат на "Демократите"- така че никой няма право с пръст да ги бутне. Те щом могат милиционерите да бият,какво останало две тухли да зазидат. Сега се започва да им се сърба попарата, след още 30г.и ще управляват България....Аххх чичо Адолф кога ще Възкръснеш,че Орбан не може да се справи сам??
  • 8
   Пр
   принцесата от Монако
   22 -2
   20:35, 4 мар 2019
   Въпрос към Haskovo.net и към Община Хасково!Защо след 24 часа няма осветление по улиците на Областния град Хасково!Без осветление ли е и по улица "Стара планина!?Светло ли е пред къщата на кметЪ?!
  • 9
   Ja
   Jack Bauer
   25 -1
   22:10, 4 мар 2019
   На ул. "Пролетарска" също има такъв строеж. Застроен тротоар. Но понеже пак е на патладжани си стои и общината нехае. До кога патладжаните ще са привилегировани? Хасково.нет - идете и снимайте, лесно ще я намерите. ;)
  • 10
   Ве
   Вера
   9 -2
   09:00, 5 мар 2019
   Тази снимка е изпратена в Нова телевизия....
  • 11
   Jo
   John
   7 -3
   09:34, 5 мар 2019
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 12
   12
   123123134
   2 -5
   13:33, 5 мар 2019
   Това са избирателите на беливанов
  • 13
   Еж
   ежко
   3 0
   18:39, 5 мар 2019
   Бъдете спокойни! Вече е съборена въпросната стенат, а собственицете се занимават с оказион и e заложна къща.
  • 14
   Ас
   асковлия
   4 0
   22:36, 5 мар 2019
   От кръговото на квартал Куба посока север към Куба 2 на самата улица има бетонирани две площадки за паркиране на автомобили / почти срещу гаража на Марангоза/ и са високи по 15-20 см.Както си караш и срещу теб бетонен бордюр на половината улица.Няма ли кой да вземе мерки и да глоби нарушителите и да премахне това препятствие?Общината и служба КОРЗ дремят на топло в кабинетите и нехаят за проблемите на обикновените граждани.Избори идват внимавайте за кой гласувате.

  Хороскоп за 04.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ако ви се налага да правите обективна оценка на конкретна ситуация, работа или друго важно събитие се абстрахирайте от умората и личните си предпочитания. Не е изключено да получите вести, които биха повлияли на избора ви. Вярвайте, всичко ще се подреди по начин, който ще одобрите и за това не бива да се притеснявате.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаквани развития ще подобрят самочувствието и финансите ви. Подготвени сте за това и без изненади ще приемете нечие решение. На други късметът ще се усмихне с предложение за пътуване или изясняване на заплетен въпрос. С вежливото си поведение ще се нареди сред претендентите за нещо повече, което заслужавате.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Постарайте се да довършите нещо, което сте започнали по-рано и като цяло да не оставяте нищо недовършено. Когато работите, правете го съсредоточено и не мислете за странични неща. Имате всички шансове да се справяте блестящо с работата си, стига да вложите всичката си енергия в една насока. Не подценявайте помощта на близките си, те могат да ви съдействат.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Демонстрирате самочувствие и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте от хората, които държат на вас. Случайно научавате факт, и това ще повиши настроението ви за дни напред.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много скоро ще разберете, че в конкретно начинание се нуждаете от подкрепа. Ако продължите да упорствате ще си създадете повече главоболия. До вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили, стига да ги потърсите. Кратко пътуване за среща с близък човек или по служба.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Суматохата край вас може да ви създаде умора и напрежение. Грижите ви са не по-малко натоварващи, но предвид отговорното ви отношение, ще се справите. Във възможностите ви е и да бъдете по-внимателни и добри с околните. Намерете време и за себе си, починете си, като не отхвърляте нещата, които ви правят щастливи.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще решавате въпроси, създаващи ви притеснения и най-вече на близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. Последователни в действията си, ще създадете добри очаквания в онези, които разчитат на вас.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На делова среща ще обсъждате полезни за бизнеса ви идеи. Ще последват добри развития, които ще дойдат като отговор на усилената ви работа от последните дни. В семейството също ще имате повод за празнуване, нечии успех или оздравяване ще подобри настроението ви и отвори сетивата ви за забавления.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Заемате се с твърде много неща наведнъж и твърде възможно е да не успеете да се справите с нищо. Иска ви се всичко да върви като по вода, но за целта са нужди последователни, а не едновременни усилия. Починете си от отговорностите и се постарайте да не си създавате нови. Бъдете по-практични в покупките си, особено ако сумите с които разполагате са ограничени.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С повече или по-малко усилия, но ще свършите по-голямата част от заплануваното днес. Срещите ви ще са ползотворни с идеите, върху които ще работите през следващите дни. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите гаранциите, които очаквате да ви направят по-стабилни във финансов и личен план. Заложили сте на правилната карта, но не отхвърляйте възможността да разширите бизнеса си с полезното сътрудничество на хората с власт. Ще останете изкушени от възможността за светска изява.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете. Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто си бъдеще.
  04 авг 2020
  Последни новини