От х:

Днес в x:

Мантинелите до Бирената заложени в проекта, търсят решение на проблема

Изображение 1 от 4

    Мантинелите до Бирената фабрика край Хасково са били заложени в проекта за ремонт на пътя към Димитровград, където се извършват довършителни работи. Това заявиха от Областното пътно управление по повод монтирането на съоръженията, което провокира недоволството на пешеходци. Те се жалваха, че по този начин е премахната спирката на автобуса, движещ се по линията Хасково - Димитровград и се ограничава достъпа до стълбите, отвеждащи към подлеза, по който може да се премине безопасно от другата страна на пътя, където е Бившата ОСМА.

    "Влязохме в контакт с проектантката и ще търсим начин да направим така, че да може хората спокойно и безопасно да преминават.", коментираха от Областното пътно управление.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Гр
      гражданин
      31 -1
      12:59, 19 фев 2019
      че проектанта е много прост, го разбрахме. ама от областното пътно управление и те ли са толкова прости? търси ли решение на проблема... премахват мантинели те , от както има северна индустриална зона там си е автобусна спирка. ейййй проста работа ама не е за прости хора.
    • 2
      Ху
      Хулиган
      28 0
      14:02, 19 фев 2019
      Да им го монтирам и на пътното и на проектантката! Там от 50 години има преход и под пътя и спирка за автобус. Явно нито пътното нито великата проектанка са виждали това място. Пълно неведение и неграмотност.
    • 3
      Eu
      Euro
      22 0
      15:06, 19 фев 2019
      Е#а ти проектантката, щом на тоя нужник вика подлез. Ако беше с акъла си тази жена щеше да включи това съоръжение в ремонта на пътя и щеше да грейне.
    • 4
      Милиони се изсипаха за пътя , а не можаха да отделят няколко хилки за да облагородят и монтират осветление на този толкова важен подлез. Поне пет-шест смъртни случая помня на това място. Даже и курбан правиха по комунистическо против всички партийни повели. Говореше се че по турско време на това място е заровено новородено бебе и разни други лакърдии, но фактите са си факти. ТОВА МЯСТО Е ОПАСНО. Ега ти и проектанти и изпълнители. Прости , прости та чак тъпи.
    • 5
      Ке
      Кенанския Майумн
      7 -1
      23:13, 19 фев 2019
      Да си тъп е божи дар :))
    Последни новини