От х:

Днес в x:

Намушкаха с джобно ножче 80-годишен заради сутрешното кафе

80-годишен мъж е в болницата след пререкания в Старческия дом в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Тази сутрин в 4,50 часа в Районното управление в областния град е получено съобщение от социално заведение в парк „Кенана“ за пострадал мъж с прободни рани. Изпратената на място оперативна група е установила, че пострадалият от тополовградското село Каменна река влязъл в спор със своя съквартирант на 79 години от Ямбол. Кавгата им тръгнала от това кой ще направи сутрешното кафе. След като по-възрастният отказал, получил множество прободни рани от джобно ножче в областта на гръдния кош, врата и главата от съседа си по легло. Хасковлията е настанен в болницата без опасност за живота.

Работата по образуваното досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда продължава.

От община Хасково допълниха, че спорът между двамата мъже е станал в стаята им като викове чула една от служителките в социалното заведение, която подала сигнал на спешния телефон. От кметството поясниха още, че нощем вратата на дома се заключва и има камери за видеонаблюдение в коридорите, но не и в стаите. Именно заради това от записите на става ясно как точно е станал инцидента.

Haskovo.net

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ке
    кенанския лъв
    2 -1
    14:00, 6 дек 2018
    След нощния запой разбира се и кафе за изтрезняване. Хубавото в случая е че не са предизвикали пожар, а по-възрастния го е отнесъл.
  • 2
    Вл
    Владо
    5 0
    17:17, 6 дек 2018
    Единят от тополовградско село, другият от Ямбол, а пострадалия - хасковлия!?
Последни новини