От х:

Днес в x:

Жена с психични проблеми потрошила 3 коли в Хасково

54-годишна хасковлийка е установена за повреждане на три коли в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Във вторник вечерта тя повредила чистачките на леките автомобили и задното стъкло на единия, паркирани на булевард „Раковски“ и в квартал Орфей. С най-сериозни щети беше лек автомобил Шкода Фабия на хасковлията Митко Кордов, който бил паркиран край Туристическия информационен център.

След подадените сигнали от собствениците на колите, жената е установена, но поради здравословни причини не е задържана. Според запознати тя има психични проблеми.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    За
    ЗАПОЗНАТ
    27 0
    10:44, 25 окт 2018
    Много повече от три са! Факт е, че има психични проблеми и обикаля по малките часове на нощта вандалствайки. На прицел са и все коли, като в повечето случай чупи чистачки, огледала и драска с остри предмети по боята.
  • 2
    Ко
    Коко
    15 0
    11:45, 25 окт 2018
    Това да не е Мария Стефанова? Тя е диагностицирана от преди 30 години.А и живее в кооперацията над оптиката наблизо.
    Опасна е и трябва да я въдворят в клиника.
  • 3
    Ха
    Хасково
    8 -1
    12:05, 25 окт 2018
    Как изглежда жената? Няколко пъти виждам една жена на стадиона и закача децата, привиква ги и се мъчи да ги отдалечи от родителите. Изглежда точно на тази възраст и е с къса коса
  • 4
    Ан
    Антон
    18 -2
    14:24, 25 окт 2018
    Тц, тц, шантава работа....от нямане какво да прави ей така от нищото чупи коли. Все ми е било чудно като не разсъждават или поне не през цялото време, защо не се хвърлят от моста, а чупят и вредят на останалите. Значи за някои неща мислят, а за други не!
Последни новини