От х:

Днес в x:

8 °C

Семейство от Мексико призна за убийства на над 20 жени, продало и бебето на една от жертвите

Двойката била арестувана в предградие на столицата Мексико, докато пренасяли човешки останки. Хуан Карлос Н. и съпругата му Патрисия Н. били заподозрени в 6 убийства на жени, но признали за над 20, предаде Франс прес.

„Това е нечувано, никога не сме се сблъсквали с подобен случай“, коментира прокурорът на щата Мексико Алехандро Гомес по радио Формула. Двамата серийни убийци са арестувани в четвъртък в предградието Екатепек, известно с високото равнище на насилие. 

Двойката привличала жени с предложения за продажба на бебешки дрехи. Повечето жертви били самотни майки, които търсели изгодна сделка, обясни прокурорът.

Убиецът признал, че е насилвал много от жертвите, преди да ги убие и да продаде останките и вещите им. Освен това той е продал двумесечното бебе на една от жените на друга двойка, която също е арестувана.

Мъжът съобщил за над 20 убийства и подробности за десет от тях спокойно и с доволен вид, подчерта Гомес. Според него убиецът иска да се прочуе.

Двойката убийци има три деца.

След обявяването на случая стотици мексиканци организираха шествие със свещи и бели дрехи по улиците на Екатепек ,с искане да се сложи край на убийствата на жени. По данни на ООН всеки ден в Мексико биват убити средно седем жени

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини