От х:

Днес в x:

Подпалиха имот за милиони на дон Делян. Човек на EVN пуска ток незаконно. Преглед на печата

Подпалиха имот за милиони на дон Делян, информира в заглавие над главата "Новинар юг" днес. 2 етажа от 5-етажната постройка, която изгоря в нощта срещу неделя, били собственост на шефа на ОбС Хасково и крупен бизнесмен Делян Делчев.

ДАНС прибра 5,2 кила злато, гласи другото водещо заглавие на първа страница в броя. Бижутата били без задължителната маркировка. Акцията на агентите и данъчните инспектори продължава.

Червен картон за 160 матуранти, четем на втора страница. Толкова не са били допуснати до участие в зрелостните изпити. 44 пък не се явиха на изпита.

Юнал Лютфи и Гюнер Сербест ще водят листата на ДПС тук, информира вестникът на 4 страница.

Григор вгорчи ЧРД на Амрани, акцентира изданието на спортната страница. Младият хасковски тенисист би мароканеца в Италия.

Мозъкът свърши, има само чревца на фурна, пише Стефан Цирков в редовния си текст на 7 страница. Заглавието е всъщност цитат от "колегата", като го нарича Цирков – Теди Москов.
Да направя едно малко отклонение - Теди Москов бе в Хасково преди около две седмици. Отби се при писателя Христо Стоянов, който по това време раздаваше автографи в книжарница "Пингвините". Искаше да пие кафе, защото бил уморен от шофирането. Предложих да ги заведа в някое кафене на центъра, но Теди Москов отказа категорично, защото "няма начин отнякъде да не изскочи Цирков". След бързото кафе Теди духна за София.
Та "мозъкът наистина свърши, има само чревца".

Човек на EVN пуска ток незаконно, информира в голямо заглавие над главата "Хасковска Марица". Няколко ромски семейства на ул. "Ятак" били вързани незаконно към елмрежата. Проверка на Енергото и полицията потвърждава сигнала за нелегалното присъединяване. Професионалната свръзка подсказвала, че това е дело на специалист. От дружеството потвърждават за тайните абонати, но отказват да посочат човека си.

Огън погълна 5-етажен склад, информира в другото челно заглавие на първа страница изданието. Вестникът изброява и собствениците на изгорялата постройка – Делян Делчев, Антони Пашов, Емил Траилов, Лозко Делчев, Красен Ангелов, Николай Траилов, Чавдар и Велизар Тоскови.

Камерите и Алеко отказаха 44 от дипломи, акцентира на 2 страница изданието. Толкова зрелостници не се явиха на вчерашните матури.

Пробраха 5-2 кг. нелегално злато от ателиета, четем в акцента на криминалната страница.

Брокери: пазарът на имоти стигна дъното, пише още на страницата.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини