От х:

Днес в x:

-1 °C

Пенсионерки дадоха 23 000 лева на телефонни измамници

Възрастни жени дадоха общо 23 000 лева на телефонни измамници. За случаите двете пенсионерки са сигнализирали в Районното управление в Хасково вчера, потвърдиха за Haskovo.net от областната дирекция на МВР.

В единия случай жена от хасковското село Въгларово се е разделила с 13 000 лева. По-рано през деня тя получила телефонно обаждане и е била заблудена по позната схема „съдействие на полицията”. По сходен начин е преметната и възрастна жена от Кърджали, която дошла до Хасково, за да предаде 10 000 лева.

Образувани са досъдебни производства.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Въ
  Възмутена
  22 0
  13:46, 29 сеп 2018
  Тези баби между сериалите не гледат ли новини, като имат излишни пари да ги дарят за лечението на някое болно дете вместо да хрантутят измамниците. Н мога да проумея как може да са толкова глупави.
 • 2
  Ан
  Антон
  12 0
  15:08, 29 сеп 2018
  Моля Ви, не ни информирайте за подобни измамници! Честно Ви пиша, ям ме е да чета как някои заблудени хора отново и отново дават това, което уж нямат! Откъде толкова пари имате да ги хвърляте, направо ума не ми го побира това нещо. И то не 100-200лв., а това са хилядиииии лева ...... :-(((((((
 • 3
  *
  *
  12 0
  15:51, 29 сеп 2018
  Тази идиотия няма да има край.
 • 4
  Ив
  Иван
  10 0
  18:13, 29 сеп 2018
  Тези баби съвсем изпростяха.Ако внуците им поискат пари изобщо няма да им дадат,но на измамници дават без да ги броят.Не ги съжалявам.
 • 5
  Jh
  JHB
  1 -2
  22:10, 29 сеп 2018
  Мисля, че има повече мутренски заплахи в тези обаждания отколкото измама. Горките жени биват заплашвани. затова дават всичко, иначе няма как тези случаи да продължават. Всички са чували вече за телефонните измамници.
 • 6
  Бу
  буден гражданин
  3 0
  14:14, 30 сеп 2018
  Откъде тези хиледарки,нали са с малки пенсии,все реват,че държавата калпава.Софиянките могат от рестутуции да имат,ама бабите от асковските села от тютюна и зарзавата ли ги събраха???!!!Но,хак им е да им ги взимат,нямат деца и внуци на които могат да помогнат,все кътат за черни дни,като,че ли комшиите ще ги погребат.Усетили са измамниците слабите места и ги използват,а те-дават ли дават.

Хороскоп за 16.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Ще отстоявате интересите си, без да се страхувате от това, какво мисли този или онзи за вас. Аргументите ви са основателни, но зачитайте достойнството на опонентите си. По този начин ще затвърдите мнението за себе си, като за праволинейни и коректни хора. Не пренебрегвайте почивката си.
16 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Прекарайте този ден почивайки активно т.е. движете се, като по този начин изчиствате съзнанието си от мисли и тревоги. Движението ще се отрази благоприятно и на физическата ви форма, която напоследък е доста пренебрегвана от ваша страна.
16 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не разгласявайте претенциите си към ваши длъжници или пък запазете в тайна начинанията, които възнамерявате да предприемете в близките дни. Има голяма вероятност някой от хората около вас макар и несъзнателно да ви попречи и доста да ви забави. Ще ви е трудно да се справите сами с голямото натоварване, което ви очаква днес, за това потърсете подкрепата на близките си.
16 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Чуден ден за вас и семейството ви. Спокойствието у дома е ненакърнимо и дори саркастичните ви забележки не могат да го развалят. Приемете професионалните предизвикателства с високо вдигната глава и разбийте конкуренцията, вие сте по-добрите.
16 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Умеете правилно и акуратно да координирате дейността на много хора. Но не изпадайте в крайности, защото всичко може да свърши зле. Някои от вас ще започнат интимна връзка, която може да прерасне в нещо по-сериозно. Вие ще прецените как да действате съобразно личните си усещания.
16 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Много от вас вече обмислят коледната си ваканция. Добрите ви финансови резултати напоследък, ще ви позволят да правите плановете си по-свободно. Консултирайте се все пак с близките си и не ги поставяйте пред свършен факт.
16 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Забавете темпото, похвално е, че имате желание за работа, но не прекалявайте. Прекалено много отговорности изтощават и без да се усетите, ще се почувствате отегчени от всичко. Работете за физическата си форма, тя ще допълни самочувствието ви. Познания, получени от интернет или други информационни източници ще ви подтикнат към нов бизнес.
16 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се нуждаете от услугите на някого, когото сте пренебрегнали в миналото. Поправете отношението си и ще останете всички доволни. Правете добро и ще срещате признателност и радост в очите на хората. Ще се почувствате привлечени от нова личност и в душата ви ще заискри пламъчето на любовта.
16 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес сте настроени дружелюбно към всички, затова и денят ви ще мине приятно в разговори и ленива почивка. Отдавна имате нужда от разтоварване, така че се насладете напълно на свободния ден. Предотвратявайте всякакви конфликти. Не допускайте дреболии да развалят почивката ви. Посветете й се напълно.
16 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ви очакват приятни емоции, тъй като сте заобиколени от хора, които обичате и се чувствате наистина добре. С каквото и да се заемете, вършите го докато не останете удовлетворени от резултата. Привлечени сте от личност, която също не е безразлична към вас. В най-скоро време ще ви се отдаде възможност да действате по-активно.
16 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Непременно отделете време за отмора, защото денят е подходящ за вътрешен живот, пречистване и осмисляне. Заредете се с положителни емоции и сила за утре. Бъдете сами, но не самотни, и не изпадайте в меланхолия. Не бъдете раздразнителни и се въздържайте от критика към хората около вас. Ако се заемете с духовни практики, у вас може да се оформят оригинални идеи, които ще намерят място в ежедневието ви.
16 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Повечето от вас днес ще трябва да се заемат с домашните задължения. Честите ви отсъствия са натрупали куп неотложни задачи. Отделете време за лични занимания или спорт. Помогнете на близките си. Можете много да облекчите положение им. Не допускайте дреболии да помрачат настроението ви днес.
16 дек 2019
Последни новини