От х:

Днес в x:

Лидерът на ГЕРБ в Хасково Иван Петров бит при гласуване за депутатска листа

Лидерът на ГЕРБ в хасковска област Иван Петров остана едва трети при гласуването за кандидат депутатската листа за национален парламент, съобщиха за Haskovo.net отлично информирани източници, присъствали на събранието. То се е провело в петък в залата на НТС в областния град. За него са били упълномощени представители на всички общински структури на партията на Бойко Борисов, а в гласуването са участвали и представители на областното ръководство.

От 87 гласували 87 са определили лидера на партията Цветан Цветанов за водач на листата. На второ място със 75 гласа пълномощниците са посочили Митко Полихронов, бизнесмен, собственик на "Поли ауто". Областният лидер Иван Петров е останал едва трети със 67 гласа. След него са Делян Добрев, Жулиета Беливанова и Димитър Шаламанов.

Мераклиите за депутати трябва да бъдат одобрени от Изпълнителния съвет на ГЕРБ в София. Според информирани там листата ще бъде пренаредена и не е изключено, ако Цветанов предпочете да се кандидатира от друг регион, Иван Петров да се окаже под номер едно въпреки категоричния вот на членовете на партията.

На въпрос на Haskovo.net за гласуването на събранието Иван Петров уклончиво отговори, че имената на кандидат депутатите са подредени по азбучен ред. Това обаче означава националният лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов да е последен в списъка, тъй като има нещастието името му да започва с една от последните букви в азбуката - "Ц".

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини