От х:

Днес в x:

Умряло куче е вмирисвало „Георги Кирков“, отнесоха го

Изображение 1 от 2

    Разлагащ се труп на умряло куче е вмирисвал улица „Георги Кирков“ в района на бившите тютюневи складове. Това съобщиха тази сутрин от община Хасково.

    Както Haskovo.net писа вчера след сигнал от фармацевти от отсрещната аптека, непоносимата смрад тормози работещите наоколо, както и преминаващите оттам граждани, вече 10-тина дни. Сред запитване до общината вчера на място пристигнаха служители на КОРЗ. Те се убедиха, че сигналът отговаря на истината и влязоха във връзка със собственика на имота – Цигарената.

    Тази сутрин портите били отключени и в запустелия двор открили разложения кучешки труп. Той е отнесен оттам и ще бъде изпратен в екарисажа за изгаряне.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Пи
      питанчев
      16 0
      11:10, 6 юни 2018
      има и други умрели вмирисани кучета в хасково кога ще ги отнесат
    • 2
      Ех
      Ехоооо
      24 -1
      11:34, 6 юни 2018
      Общината да си отвори очите за единственото правилно решение-да придобие този "имот" с лош стопанин на който стените са напукани и пропаднали от много места.Булгартабак е голям длъжник към Община Хасково и така ще се решат куп проблеми в района-паркиране,придвижване,липса на парк в района и др.
      • Jo
        John
        5 -2
        12:50, 6 юни 2018
        пуша пура в общината, ни мъ занимавайте!
      • Ма
        МАНГО
        3 -4
        12:51, 6 юни 2018
        Складовете са паметник на културата!
        Иначе до сега да се е намерил "инвеститор".
      • Па
        Паметник...
        5 0
        16:04, 6 юни 2018
        "Паметника на културата"му са напукани стените и покрива...А още по интересно е ,че едно малко"строежче" на ъгъла му зазида прозорци- и на никой от"контролните"органи не му пука!!!
    • 3
      Лю
      Люцканов
      3 0
      22:21, 6 юни 2018
      Крайно време е държавата да обяви, че миризливите едновековни вече складове НЕ СА ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА! Те са строени само за тютюневи складове и за нищо друго не стават, а и тютюн в България вече няма да има, така реши ЕС!!! Ако се разреши да се бутнат, ще се раздвижи много пазарът на имоти, особено в тютюневите райони! Стига фалшива романтика! Както и за казармите и т.нар. бивш "затвор", който 50 г беше част от КЕЧ-а!
    Последни новини