От х:

Днес в x:

Спипаха състезател на пътя по кадри от камерите за наблюдение (видео)

„Състезател“ на пътя насред Димитровград беше спипан от властите след преглед на камерите от изграденото видео наблюдение в града.

Шофьорът на автомобила е установен и вече му е връчен акт.

Той е издирен заради един куп нарушения, които е направил в късния следобед вчера. От камерите се вижда, че в 17.13ч. в Димитровград в района на кръговото на Водната кула нарушителят, който кара с превишена скорост, за малко не блъска жена, която в този момент пресича на пешеходната пътека. Шофьорът, който е на 58г., едва овладява автомобила, се вижда на камерата. Колата се качва на островчето, събаря пътните знаци и влиза в насрещното движение, показват още кадрите.

Обръщаме се гражданите да спазват Закона за движение по пътищата, за да гарантират сигурността както на пешеходците, така и собствената си, призовават от общината.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    00
    001
    30 0
    17:05, 1 юни 2018
    Сега и мъжът на жената да му удари два три юмрука в десятката!!!!!!
  • 2
    Ге
    Гений
    19 0
    18:49, 1 юни 2018
    Като гледам неадекватното му движение, има две възможности: Да е пиян или да слуша жена си. Пристроен грешно, завива в последната секунда, не прави никакъв опит да избегне първата табела, спокойно мачка и втората, навлиза в насрещното движение и уверено кара там... Учудвам се как не е скочил от надлеза, щеше да е триумфален завършек на това съчетание.
  • 3
    Пе
    Петров_1527939153
    1 -1
    14:32, 2 юни 2018
    Не виждате ли че единствената причина 'състезателя' да направи това е пешеходеца който тръгва да пресича без да се огледа...друг е въпроса че реакциите на състезателя са забавени и неправилни.
Последни новини