От х:

Днес в x:

Повдигнаха обвинение на Гюнай за двойното убийство в Козлец

45-годишният Гюнай Мюмюн, който беше задържан за двойното убийство в хасковското село Козлец, е привлчен като обвиняем от Окръжна прокуратура в Хасково, съобщиха от държавното обвинение.

След възникнал битов скандал вчера, провокиран от ревност, Гюнай застрелял жена си Фатха, а по-късно и съседа си Мехмед Мюслюм, който се притекъл да я спасява.

По случая е образувано досъдебно производство, извършени са огледи, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, назначени са съдебномедицински, химическа и съдебнопсихиатрична експертизи.

Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда на Гюнай да му бъде наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Някъде в седемдесетте години трактористи от Козлец приготвят бордолезов разтвор за пръскане на лозята При тях идва агронома Бакалов да ги инструктира Накрая им казва ---- Момчета преди да започнете пръскането сложете маските очелата ръкавиците МЕДТА е вредна за човешкия организъм Ееееее началник не се страхувай аз съм и ПЧЕЛАР и колкото МЕД съм изял ти толкова ХЛЯБ не си изял След като си отишъл агронома тракториста се обърнал към колегата си Абе тоя агроном трябва да е МРЪДНАЛ къде видя мед аз бърках бърках в РАЗТВОРА никъде не видях МЕД
Последни новини