От х:

Днес в x:

Хасковски спортисти с шествие и демонстрации за Деня на българския спорт

    С шествие и демонстрации хасковските спортисти отбелязаха днешния Ден на Българския спорт. Множеството тръгна от паметника Капитан Петко войвода и стигна до площад „Свобода“.

    Дефилето на спортистите под мотото „Силата на спорта“, което мина по централната улица в областния град, беше съпроводено от мажоретния състав към Младежкия център и Духовия оркестър на община Хасково.

    Шествието се провежда за втора поредна година в Хасково. То е по идея на Превантивно-информационния център по наркотични вещества към Младежкия център. Целта е да се припомни на младите хора, че има много социално-приемливи алтернативи на зависимостите към наркотици, алкохол и цигари. И именно една от тези алтернативи е спортът.

    В него се включиха ученици от Спортното училище „Стефан Караджа“ в Хасково, спортни и танцови клубове от града, от които имаше изявени изявени спортисти от световни и европейски първенства. Те демонстрираха няколко спорта – джудо, хандбал, лека атлетика, художествена и спортна гимнастика, спортни танци, карате, бокс, футбол и аеробика.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Мр
      Мръсно племе
      5 -9
      20:52, 17 май 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
    • 2
      Бо
      Борец
      11 -2
      22:27, 17 май 2018
      Поредната пиар акция! Все пак предстои конкурс за директор на Спортното! Само че истината е една. Учениците на Спортнлто от 350 намаляха на 200 само за 3 години! Силве няма такова падение на училище в България! ГЕРБ няма да ти прости, пък и ние !
    • 3
      Що
      Що
      6 0
      10:40, 18 май 2018
      Какъв спорт какви пет лева имитация на спорт.спортът в хасково е в дълбока кома.както и в цяла българия.да го закриват това даскало да се открият школи към общината.политиката към спорта трябва да е държавен приоритет.
    Последни новини