От х:

Днес в x:

Клубовете от Хасково с открити тренировки в Деня на българския спорт

17 май е обявен за Ден на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта. Част от Хасковските клубове се присъединяват към отбелязването му тази година със спорт за всички.

Спортен клуб „Атлетик“ организира състезание по лека атлетика за деца в три дисциплини: 60 м. гладко бягане, 200 м. бягане и скок от място за деца от 5 до 16 г. . Началото на надпреварата е от 17 във вторник на стадион „Хасково“, като всяко дете в съответната възраст може да се включи в състезанието.

В 10 ч. на на кортовете в парк „Кенана“„Тенис клуб Хасково“ организира по повод празника открит урок по тенис за деца и възрастни.

Спортният клуб по борба „Ангел Войвода“ отваря врати за всички желаещи да се включат в открита тренировка от 16.30 ч. в залата по борба на стадион „Младост“ и да се запознаят с тренировъчния процес на спорта, донесъл медали от значими спортни форуми града и страната.

Клубът по аеробика „Виолена“ организира открити врати в тренировъчната си зала, която се намира на 3 етаж в спортна зала „Дружба“. От 17 ч.е началото на тренировката по спортна аеробика за малки и големи, от 18 ч. – бънджи фитнес, а от19 ч.са заниманията по зумба и денс фитнес.

Клубът по гимнастически спортове „Юнак“ ще проведе открити тренировки за всички възрасти от 14.30 ч. до 18ч. в спортна зала „Юнак“.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини