От х:

Днес в x:

Открити тренировки в Хасково за Деня на българския спорт

    Клубове от Хасково проведоха открити тренировки в днешния Ден на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта.

    Тази сутрин имаше занимания с деца и възрастни на тенис кортове в парк „Кенана“. Сред активистите беше 6-годишната Зара, която получи наставления от двама треньори Невена Шопова и Николай Парасков. Момичето за първи път хваща ракета, но видимо спортът й допадна.

    Занимания имаше и в спортна зала „Спартак“ в Хасково. Открити тренировки за днес обявиха от Клуба по гимнастически спортове „Юнак“ от 14:30 ч. до 18:00 ч. в спортна зала „Юнак“. От 17:00 часа днес Спортен клуб „Атлетик“ организира състезание по лека атлетика за деца в три дисциплини /60 м. гладко бягане, 200 м. и скок от място/ за деца от 5 до 16 г. на стадион „Хасково“.

    Спортен клуб по борба „Ангел Войвода“ организира открита тренировка по борба от 16:30 ч. днес в залата по борба на стадион „Младост“, град Хасково.

    Клубът по аеробика „Виолена“ организира открити врати в зала „Дружба“ от 17:00 ч. – спортна аеробика за малки и големи; от 18 ч. – Bungee fitnes; от 19 ч. – Zumba & Dance fitnes.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Бъ
      бъзз
      4 -1
      13:31, 17 май 2022
      Гришко ще отпусне ли безплатни тренировки поне за седмица?
      • По
        попай моряка
        1 0
        14:36, 17 май 2022
        Всичко има нужда от промяна . В противен случай спорт в Хасково и в България няма да има
    • 2
      Ек
      Експерт майка
      1 0
      23:50, 17 май 2022
      Личи си че на детенцето му се получава съвсем естествено,въпреки че за първи път хваща ракетата.Дано продължи!Ето такива дечица трябва отрано да се откриват и да се запалят по спорта!
    Последни новини