От х:

Днес в x:

Наркобос платил 1,8 млн. лева откуп

Един от видните наркобосове в България Васил Маникатов – Маниката платил като поп 1,8 млн. лева откуп за живота си. Похитителите му били толкова нагли, че го карали насила да ги погледне в очите. Той обаче не посмял, защото знаел, че ще го убият. Това разкриват пред в. "Текеграф" антимафиоти, които са работили по случая.
Маниката, който излежава 10-годишна присъда за наркотици в затворническото общежитие в Казичене, изчезна безследно в началото на декември м.г. Докато си обикалял София с кола и личен шофьор, го пресрещнали маскирани бандити.
С няколко яки удара го обезвредили и го натоварили във возилото си. Похитителите държали Маниката в тясно затворено помещение 11 дни, като през това време го смазвали от бой.

След като платил откупа от 1,8 млн. лева, бандитите набързо и без много шум го върнали в Казичене. Той не посмял да се оплаче пред ръководството на зандана. За никого в общежитието не било тайна, че маститият наркобос изобщо не стоял зад решетките. По цял ден кръстосвал столицата, вършел си работата, като само вечер се прибирал да нощува на "топло".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини